Politiebericht Venlo 10-10-2001
Mediaberichten 10 oktober / (laatste berichten)

MEIJEL Verkeerscontroles

MEIJEL Als gevolg van de afsluiting van de Roggelsebrug, die tenminste tot in november zal duren, zijn er door Rijkswaterstaat verschillende omleidingsroutes aangegeven. Deze routes worden door de politie extra gecontroleerd, met name omdat ze door woonkernen gaan. Naast snelheidscontroles wordt streng gelet op gesloten verklaringen, eenrichtingsverkeer en inhaalverboden in Meijel, Ospel, Eind en Leveroy.

Vanmiddag tussen 13.30 en 15.00 uur is op de Kerkstraat in Meijel gecontroleerd en zijn drie bestuurders van vrachtwagens beboet voor het negeren van de geslotenverklaring en teruggestuurd. Eén automobilist kon de agenten geen rijbewijs tonen en kreeg hiervoor een p.v. In Eind bij de Houtsberg zijn 120 voertuigen gecontroleerd op snelheid. De agenten noteerden acht snelheidsovertreders met als hoogste snelheid 123 km/u waar 80 de limiet is. Eénmaal werd een bestuurder beboet voor het niet dragen van de autogordel.

REGIO 140 pvs snelheidscontroles

De politie heeft woensdag tijdens snelheidscontroles in Ven-Zelderheide, Belfeld, Mook en Plasmolen 140 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane maximumsnelheid.

BELFELD Op de Rijksweg Noord zijn vanmorgen 101 automobilisten bekeurd. De hoogste snelheid van de 1152 gecontroleerde voertuigen bedroeg 85 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

MOOK Op de Rijksweg zijn vanmorgen 31 automobilisten bekeurd. De hoogste snelheid van de 241 gecontroleerde voertuigen bedroeg 77 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

VEN-ZELDERHEIDE Op de Kleefseweg zijn vanmorgen 3 automobilisten bekeurd. De hoogste snelheid van de 41 gecontroleerde voertuigen bedroeg 64 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

PLASMOLEN Op de Rijksweg zijn vanmorgen 5 automobilisten bekeurd. De hoogste snelheid van de 172 gecontroleerde voertuigen bedroeg 104 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

Deel: ' Politieberichten Venlo middageditie '
Lees ook