Politiebericht Venlo 1-10-2001
Mediaberichten 1 oktober (16.30 uur)

WEERT Steekpartij
WEERT De politie heeft afgelopen nacht een 55-jarige man uit Weert gearresteerd die zijn 24-jarige dochter in hun woning met een mes had gestoken. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht en daar constateerde de arts een klaplong en schouderletsel. Ze is ter observatie opgenomen. Aanleiding is vermoedelijk een al lang slepend conflict tussen beiden. De verdachte verzette zich hevig tegen zijn arrestatie maar kon desondanks worden ingesloten in een politiecel, hij is inmiddels in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

VENLO Auto-ambulance gestolen
VENLO Op de Vincent van Goghstraat werd zondagavond tussen 23.00 uur en 24.00 uur een auto-ambulance van het merk Mercedes en blauw van kleur gestolen. De waarde betreft circa 25.000 gulden. Het gaat om een redelijk uniek voertuig namelijk met een dubbele cabine. De politie stelt een nader onderzoek in.

AMERICA Openstaande boete
AMERICA De politie van Horst heeft afgelopen nacht op een vakantiepark aan de Peelheideweg een 25-jarige Pool gearresteerd die nog een geldboete van 360 gulden had openstaan. Een andere mogelijkheid was 7 dagen hechtenis ondergaan. Agenten waren ter plaatse geroepen omdat de verdachte met enkele landgenoten zich lastig gedroegen op het park. De verdachte kon niet meteen betalen en werd daarom ingesloten in een politiecel. Hij zal worden overgedragen aan justitie.

WEERT Vernieler aangehouden
WEERT De Weerter politie heeft afgelopen nacht een 35-jarige man uit Budel aangehouden die kort daarvoor op de Stationsstraat een winkelruit had vernield. De man verklaarde over de rooie te zijn geweest omdat hij eerder op de avond door een andere man was lastig gevallen. Op weg naar huis uitte hij zijn woede op een ruit. De verdachte bekende het feit en is bereid om de schade te betalen.

EIND Aanhouding inbrekers
EIND De politie heeft afgelopen nacht twee mannen uit Helmond in de leeftijd van 28 en 35 jaar aangehouden die worden verdacht van een wonininbraak op de Sint Gerardusstraat. De agenten stelden een onderzoek in nadat er een melding was binnengekomen dat verdachte personen met zaklampen aan het schijnen waren. Op de Steutenweg troffen de agenten de twee mannen aan met bij zich een aantal goederen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De jongste verdachte probeerde nog te ontkomen maar na een snelle sprint wist een agent hem alsnog in de kraag te grijpen. Onderweg zag de verdachte kans allerlei spullen weg te gooien welke later weer werden teruggevonden. Beide verdachte zijn ingesloten voor verder onderzoek.

ROERMOND Bedrijfsinbraak
ROERMOND Tussen zaterdagavond en maandagmorgen is er ingebroken in een bedrijf aan de Paul van Schaiklaan waarbij enkele tientallen bankstellen, stoelen en tafels zijn gestolen van het merk Leolux. De waarde is vooralsnog onbekend. Tevens zijn enkele duizenden guldens gestolen en een vrachtwagen (Mercedes) van het bedrijf waarmee vermoedelijk de gestolen spullen zijn vervoerd. De politie stelt een nader onderzoek in.

Deel: ' Politieberichten Venlo '
Lees ook