Politiebericht Venlo 9-10-2001
Mediaberichten 9 oktober / (14.00 uur)

SEVENUM Drie verdachten aangehouden

SEVENUM Maandagavond heeft de politie drie mannen aangehouden die worden verdacht van het tanken met een gestolen tankpas. Mede dankzij de oplettendheid van de tankstationhouder kon de aanhouding worden verricht.

In het afgelopen weekend werd bij een tankstation aan de Horsterweg al voor ruim 2000 gulden getankt door een vrachtauto. De 30-jarige eigenaar vond dit opvallend omdat het betreffende tankstation niet is toegerust voor het tanken van vrachtautos. Maandagavond reden er wederom twee vrachtautos het terrein op waarna de eigenaar de politie waarschuwde. Bij de vrachtautos waren drie mannen aanwezig. Een 21-jarige Utrechtenaar, een 32-jarige en een 37-jarige man uit Turkije. Bij de komst van de politie ging de Utrechtenaar ertussenuit. Op de Donckstraat kon de politie hem alsnog aanhouden. De drie mannen zijn overgebracht naar het politiebureau. De politie stelt een onderzoek in.

VENLO Diefstal tractor

VENLO In de nacht van maandag op dinsdag hebben onbekenden uit een weiland aan de Oude Turfstraat een tractor ter waarde van 110.000 gulden gestolen. De tractor was afgesloten. De daders zijn vermoedelijk dwars door de omheining gereden met de tractor.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten Venlo '
Lees ook