Politiebericht Venlo 18-09-2001
Mediaberichten 18 september (15.00 uur)

Ospel verkeerscontroles bij omleiding

OSPEL Ten gevolge van de afsluiting van de Roggelsebrug is er een omleidingsroute vastgesteld. Om overlast door sluipverkeer tegen te gaan is de politie een handhavingsproject gestart. In het kader van dat project zijn dinsdagmorgen 8 vrachtautos gecontroleerd waarvan er 2 zijn bekeurd die geen bestemmingsverkeer bleken te zijn. Verder is 1 automobilist bekeurd omdat hij 50 km/u reed waar 30 km/u is toegestaan en kregen 2 automobilisten een boete omdat zij de autogordel niet gebruikten.

Blerick diefstal aluminium

BLERICK Bij een bedrijf aan de Amperestraat is afgelopen weekend een grote partij aluminium gestolen. De daders hebben op nog onbekende wijze toegang gekregen tot het bedrijf en daar zon 25.000 kilo aluminium gestolen en een aanhangwagen. Het aluminium is vermoedelijk met een vrachtauto vervoerd. De waarde van de buit is enkele tonnen. De daders moeten gebruik gemaakt hebben van in het bedrijf aanwezige heftrucks.

Ysselsteyn verkeersgewonde

YSSELSTEYN Bij een aanrijding tussen twee personenautos is dinsdagmorgen een 59-jarige man uit Griendtsveen gewond geraakt en met letsel aan zijn hoofd in het ziekenhuis opgenomen. Het ongeluk gebeurde toen het slachtoffer op de kruising van de Puttenweg en de Paardekopweg geen voorrang verleende aan een 28-jarige automobilist uit Venray. Bij de botsing raakten allebei de autos zwaar beschadigd.

Deel: ' Politieberichten Venlo '
Lees ook