Politiebericht Venlo 11-09-2001
Mediaberichten 11 september (11.45 uur)

ROERMOND Winkeldievegge aangehouden

ROERMOND De politie heeft maandagmiddag een 38-jarige vrouw uit Roermond aangehouden in een winkel aan het Munsterplein op verdenking van winkeldiefstal. De vrouw had geprobeerd cosmetica mee te nemen zonder te betalen. De vrouw werd overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor. Zij kreeg in het kader van snelrecht een dagvaarding uitgereikt.

VENLO Winkeldievegge aangehouden

VENLO De politie heeft maandagmiddag een 25-jarige vrouw uit Mongolië aangehouden in een winkel aan de Vleesstraat op verdenking van diefstal van 21 tandenborstels ter waarde van fl. 173,46. De vrouw probeerde de tandenborstels ongezien mee te nemen zonder te betalen in een geprepareerde tas. Zij werd overgebracht naar het politiebureau waar zij met behulp van een Russische tolk werd gehoord. Zij kreeg in het kader van snelrecht een dagvaarding uitgereikt.

ST. JOOST Schennispleger

ST. JOOST Een 10-jarig meisje uit St. Joost is maandagmiddag rond 17.30 uur geconfronteerd met een schennispleger op de Brachterzijde. De blanke man in de leeftijd van ongeveer 30 jaar met een lengte van
1.80 m., kaal en met een blond ringbaardje die een zwarte trainingbroek en sportjas droeg van het merk Nike had zijn broek laten zakken en zijn geslachtsdelen getoond op het moment dat zij voorbij fietste. Eventuele getuigen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie van de basiseenheid Echt, telefoonnummer 0900 88 44 (30 cent / 0,14 per minuut).

HORST Fietsenkijkdag uitgesteld

HORST De politie van de basiseenheid Horst heeft de fietsenkijkdag van zaterdag 15 september afgelast in verband met het geringe aantal fietsen. Zodra een nieuwe datum voor de kijkdag is gepland, zal deze bekend worden gemaakt.

Deel: ' Politieberichten Venlo '




Lees ook