Politie Zeeland


W-2308-2004 DIEFSTAL UIT BEDRIJFSAUTO


In de Sint Barbaragang in Middelburg is vrijdag tussen 14.30 uur en 15.00 uur in een onbewaakt ogenblik uit een bestelauto een gsm weggenomen.
Terwijl de chauffeur goederen aan het lossen was, werd in een onbewaakt ogenblik zijn gsm uit de auto weggenomen.


O-2309-2004 BEDREIGING


Op het station in Kapelle moest vrijdagmiddag rond 15.30 uur een 13-jarige jongen uit die plaats onder bedreiging geld afgeven aan een onbekende jongen.
De 13-jarige jongen wilde bij een kaartautomaat een treinkaartje kopen toen hij werd aangesproken door een onbekende jongen die geld van hem wilde. Toen de 13-jarige jongen hieraan geen gehoor gaf, werd hij bedreigd waarop hij de onbekende jongen zijn geld, een paar euro, gaf. Deze draaide zich vervolgens om en liep weg in de richting van de Van de Biltlaan. De onbekende jongen was rond de 15-jaar en had een donkere huidskleur. Hij droeg o.a. een zwart hoofddoekje met daarover een zwarte baseballcap.


O-2310-2004 BROMFIETSER ONDERUIT


Een 37-jarige man uit de gemeente Kapelle is vrijdagavond met zijn scooter onderuit gegaan op de Molenwijk in Yerseke.
De man was in een bocht in de berm gereden, toen hij terug de weg op wilde, kwam hij ten val. Hij werd met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat de adem van de man naar alcohol rook en geen blaastest kon worden afgenomen, werd van de man een bloedproef afgenomen.


O-2311-2004 BROMFIETSER ONDER INVLOED


Op de Rijksweg in Kapelle is vrijdagavond rond 21.15 uur een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Reimerswaal aangehouden voor rijden onder invloed.
Hij kreeg een stopteken omdat zijn passagier geen helm op had. Omdat zijn adem naar alcohol rook, werd een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij te veel alcohol had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en een boete.


Deel: ' Politieberichten Zeeland 02-04-2004 - 2029 '
Lees ook