Politie ZeelandO-1702-2003 AANRIJDING IN ZIERIKZEE

Op de kruising Haringvlietstraat / Haringvlietplein in Zierikzee vond dinsdag om 10.13 uur een aanrijding plaats.
Een 52-jarige automobiliste uit 's-Gravenhage reed over de Haringvlietstraat, komende vanuit de richting van de Laan van Sint Hilaire. Zij verleende geen voorrang aan een voor haar van rechts komende 74-jarige bestuurster uit Zierikzee. Beide voertuigen raakten licht beschadigd.


O-1703-2003 BROMFIETSCONTROLE

Dinsdagochtend werd op de Nieuwe Koolweg in Zierikzee bromfietscontrole gehouden.
Er werden zes bromfietsen gecontroleerd waarvan er vijf waren opgevoerd en het geluid boven de norm was. De bestuurders werden bekeurd.


W-1704-2003 AANRIJDING IN OOST-SOUBURG

Dinsdag om 13.10 uur vond in de Vlissingsestraat in Oost-Souburg een aanrijding plaats.
Een 35-jarige Vlissingse automobilist reed in zijn bedrijfsbus over de Vlissingsestraat in de richting van de Sloeweg. Hij verleende voorrang aan twee kinderen die de weg overstaken. Een derde kind, een 8-jarige meisje uit Oost-Souburg bleef aan de kant van de weg staan. Toen de automobilist verder wilde rijden stak zij plotseling de weg over. Er ontstond een aanrijding waarbij het meisje gewond raakte. Zij werd met diverse kneuzingen overgebracht naar het ziekenhuis. De bedrijfsbus raakte licht beschadigd.


Z-1705-2003 AANRIJDING IN SINT JANSTEEN

Dinsdag om 1305 uur vond in de Hemelstraat in Sint Jansteen een aanrijding plaats.
Een 36-jarige automobiliste uit Hulst reed vanuit een uitrit de Hemelstraat in en verleende gen voorrang aan een voor haar van links komende 52-jarige bestuurster uit dezelfde gemeente. Beide voertuigen raakten beschadigd.


O-1706-2003 WEG AFGESLOTEN I.V.M. OLIE

Dinsdag werd van 12.10 tot 16.45 uur de Molendijk afgesloten voor alle verkeer i.v.m. olie op het wegdek.
De olie lag vanaf de Molendijk tot aan de Zanddijk. Met de brandweer en verkeershandhaving werden de Molendijk, Molendijkseweg, Welleweg, Zanddijk, Olzendepolder voor vrachtauto's afgesloten. Door de gladheid van de olie was er een ongeval gebeurd tussen vrachtauto en personenauto (de gegevens hiervan zijn nog niet bekend). De brandweer heeft de weg schoongespoten.


O-1707-2003 AANRIJDING IN YERSEKE

Dinsdag om 15.57 uur vond op de kruising Marijkelaan / Margrietstraat in Yerseke een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromfiets.
De bestuurster van de personenauto reed over de Marijkelaan, komende uit de richting centrum. Op de kruising sloeg zij linksaf en liet hierbij een haar op dezelfde weg tegemoetkomende 16-jarige bromfietser niet voorgaan. Beide voertuigen raakten bij de aanrijding beschadigd. De betrokkenen kwamen allebei uit Yerseke.


Deel: ' Politieberichten Zeeland 11-03-2003 '
Lees ook