Politie Zeeland


W-2601-2005 Medicijnen verloren, Arnemuiden

Vermoedelijk gisteravond al, is een inwoner van Arnemuiden een doosje medicijnen verloren.
De medicijnen zijn vermoedelijk verloren in de Koningin Julianastraat, en dan in de buurt van het zwembad. Ze zitten in een wit doosje, per tien tabletjes verpakt in een strip. In totaal zitten er drie strips in het doosje. De tabletten betreffen slaapmiddelen die zeer gevaarlijk zijn voor kinderen. De merknaam van het medicijn is Normison.


O-2602-2005 Brand subtropisch zwembad Roompot

Donderdagmiddag rond 13.25 uur is tijdens dakdekwerkzaamheden brand uitgebroken op het dak van het subtropisch zwembad de Roompot in Kamperland.
Door snel optreden van de BHVers zijn de bezoekers in veiligheid gesteld.
De dakdekkers waren bezig met het aanleggen van een nieuwe laag toen de brand ontstond.
Rond 14.15 uur werd het sein "brand meester" gegeven.


O-2603-2005 Aanrijding Zierikzee

Op de Laan van Sint Hilaire in Zierikzee vond donderdag rond 14.50 uur een kop/staartaanrijding plaats.
Het verkeers stond op bovengenoemde weg stil vanwege de drukte. Een 65-jarige Duitse automobilist had dit te laat in de gaten en botste achterop de auto van een 73-jarige inwoner uit Roosendaal.
Er was enkel blikschade.


W-2604-2005 Diefstal fototoestel

Vanaf een terras van een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk in Vlisisingen is donderdagmiddag rond 13.15 uur een fototoestel weggenomen.
De 34-jarige eigenaresse had het toestel even onbeheerd gelaten.
De waarde bedraagt meer dan vierhonderd euro.


W-2605-2005 Gewond

Tijdens het verwisselen van machine-onderdelen in de machinekamer van een schip dat afgemeerd lag aan de Engelandweg in Ritthem is donderdagmiddag rond 14.30 uur een Italiaanse werknemer gewond geraakt aan zijn hand.
De man is met de ambulance naar het zieikenhuis in Vlissingen vervoerd en heeft mkogelijk zijn hand op meerdere plaatsen gebroken.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.


Deel: ' Politieberichten Zeeland 12-05-2005 '
Lees ook