Politie ZeelandW-1249-2003 WINKELRUIT BESCHADIGD

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd door onbekenden gebivakkeerd in het portiek van een winkelpand in de Lange Delft in Middelburg.
Er werd allerlei rommel achtergelaten, er was in het portiek geürineerd en er was een winkelruit beschadigd waarvan het schadebedrag enkele honderden euro's bedraagt.


W-1250-2003 AANHOUDING IN VLISSINGEN

Op het Scheldeplein in Vlissingen werd zaterdag om 10.45 uur een 50-jarige Vlissinger aangehouden.
Hij wordt verdacht van het in bezit hebben en verhandelen van drugs.


W-1251-2003 ALCOHOL OP STRAAT

Een 16-jarige Vlissingse werd zaterdag om 11.45 uur op de Oude Markt in haar woonplaats bekeurd voor het nuttigen van alcohol op de openbare weg.

Z-1252-2003 AANRIJDING IN TERNEUZEN
In de Koegorsstraat in Terneuzen raakte vrijdag om 14.26 uur een personenauto, bestuurd door een 37-jarige man uit de gemeente Hulst, in de sloot.
Hij reed daar, met een 36-jarige passagiere uit dezelfde gemeente in de richting van de Olaz. Uit tegenovergestelde richting kwam een ander voertuig, waarvoor hij moest uitwijken. Hierdoor reed hij door de berm, raakte in een slip en belandde in een droogstaande sloot. Zowel de bestuurder als de inzittende zijn ter observatie overgebracht naar het ziekenhuis. Het voertuig werd geheel vernield.


W-1253-2003 EENZIJDIG ONGEVAL

In de Ahornstraat in zijn woonplaats is vrijdag om 17.09 uur een 76-jarige automobilist uit Oost-Souburg met zijn personenauto tegen een lantaarnpaal gereden.
Waarschijnlijk is hij door de laagstaande zon de stoep opgereden en tegen de lantaarnpaal tot stilstand gekomen. Een 77-jarige plaatsgenote, die eveneens in de auto zat, is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Zowel de lantaarnpaal als de auto raakten beschadigd.


O-1254-200 INBRAKEN IN BEDRIJFSPANDEN

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ingebroken in een bedrijfspand aan de Dijk van Bommenede in Zonnemaire.
De toegang werd geforceerd en het pand werd doorzocht maar er werd niets weggenomen.

In dezelfde nacht werd ingebroken in een bedrijfspand in de Wilgenstraat in Oosterland.
Ook hier werd de toegang geforceerd en het pand doorzocht maar er werd niets weggenomen.Deel: ' Politieberichten Zeeland 1249-1254, 22 februari 2003 '
Lees ook