Politie ZeelandO-1756-2003 AANHANGWAGEN GESTOLEN


Vanaf een oprit bij een woning aan de Fazantenlaan in Nieuwerkerk is in de nacht van donderdag/vrijdag een aanhangwagen weggenomen.
De aanhangwagen was geladen met snoeiafval.

W-1757-2003 AUTOMOBILISTE RIJDT TEGEN GEPARKEERDE AUTO

Een 46-jarige Vlissingse automobiliste is vrijdagmiddag op de Weijevlietweg in haar woonplaats tegen een geparkeerde auto gereden.
De vrouw kwam uit de richting van de Jacoba van Beierenweg en reed na een bocht tegen de auto die geparkeerd stond in een parkeerhaven. Beide voertuigen raakten hierbij beschadigd.

W-1758-2003 KOP/STAARTBOTSING

Op de Gerbrandystraat in Vlissingen zijn vrijdagmiddag 3 personenauto's beschadigd bij een kop/staartbotsing.
Een 41-jarige Vlissingse automobilist moest afremmen voor het overige verkeer, een achter hem rijdende 32-jarige vrouw uit Kapelle deed dit ook. Een achterop komende 43-jarige automobiliste uit de gemeente Veere kon niet meer op tijd stoppen en botste achterop de auto van de 32-jarige vrouw die op haar beurt weer doorschoot tegen de auto voor haar. Er was alleen materiële schade.

O-1759-2003 AANRIJDING

Op de kruising Zuidweg/Stapelsweg/Kruisweg te Zonnemaire heeft vrijdag rond 17.00 uur een 33-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duivenland haar auto total loss gereden bij een aanrijding.
De vrouw reed over de Stapelsweg en verleende op bovengenoemde kruising geen voorrang aan een 34-jarige Duitse automobilist die over de Kruisweg reed. De auto van de Duitser raakte aan de voorzijde flink beschadigd. De 33-jarige vrouw liep door de aanrijding nekklachten op.

W-1760-2003

Een 16-jarige Vlissingse jongen is vrijdagmiddag in zijn woonplaats ten val gekomen nadat een onbekende automobilist in het voorbijrijden zijn been had geraakt.
De jongen stond met zijn bromfiets rond 15.15 uur langs de kant van de Duinpoortweg met wat jongens te praten toen vanuit een uitrit een auto kwam aanrijden die vlak voor de jongen stopte. De automobilist claxoneerde een paar maal waarna deze met piepende banden in de richting van de jongen rijdt. Bij het voorbijrijden raakt de auto het been van de jongen waarop deze ten val komt. De onbekende automobilist rijdt door. De jongen kwam met de schrik vrij.


Deel: ' Politieberichten Zeeland 14-03-2003 '
Lees ook