Politie Zeeland


Z-1778-2003 IN DE SLOOT
Afgelopen nacht rond 02.30 uur vond in de Hontenissestraat in Hulst een eenzijdig ongeval plaats.
Een 39-jarige automobilist uit Hulst reed over bovengenoemde straat komende uit de richting van de N60. De man was onder invloed van alcohol en raakte met zijn auto in een slip en reed daarna de sloot in.
Hij kwam met de schrik vrij.
De auto is total-loss.

Z-1779-2003 ZWAARGEWOND
Op de Tractaatweg in Terneuzen vond vanmorgen omstreeks 07.50 uur een ongeval plaats waarbij een persoon zwaar gewond is geraakt.
De 30-jarige automobilist uit Terneuzen reed, onder invloed van alcohol, over de Tractaatweg.Hij raakte van de weg af en belandde in de sloot.
De man is zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.
Zijn auto is total-loss.

W-1780-2003 AANRIJDING
Op de Pres. Rooseveltlaan in Vlissingen vond zaterdagavond rond 19.45 uur een aanrijding plaats.
Een 19-jarige automobiliste uit Vlissingen reed over de Irislaan komende uit de richting van de Van der Helstlaan. Gekomen bij de kruising Irislaan/Pr. Rooseveltlaan wilde zij linksaf slaan. Op het moment dat zij op wilde trekken zag zij een 16-jarige bromfietser aan komen rijden en remde. De bromfietser schrok echter van de automobiliste, remde hard af maar kwam ten val tegen de auto van de 19-jarige.
Beide voertuigen raakten beschadigd.

W-1781-2003 DRONKENLAP AANGEHOUDEN
In de Badhuisstraat in Vlissingen is zaterdagavond rond 23.30 uur een 31-jarige Vlissinger aangehouden wegens openbare dronkenschap.
De man zorgde voor veel overlast in een horecagelegenheid.
Hij kreeg proces-verbaal.
Op de Nieuwendijk in Vlissingen zijn twee mannen aangehouden. Een 49-jarige Vlissinger stond in zwaar beschonken toestand te urineren en werd daarvoor bekeurd. Was het daar niet mee eens en uitte grove beledigingen richting de verbalissanten. Zijn maatje, een 51-jarige inwoner uit Breda, die ook behoorlijk dronken was probeerde de aanhouding te belemmeren en is daarvoor bekeurd.
Beiden zijn meegenomen en kregen proces-verbaal.

O-1782-2003 DIEFSTAL UIT WONING
Onbekenden hebben zaterdag tussen 18.30 uur en 23.30 uur ingebroken in een woning aan de Verseputweg in Kerkwerve.
Uit de woning zijn sieraden, een telefoontoestel en een portemonnee weggenomen.Deel: ' Politieberichten Zeeland 16-03-2003 '
Lees ook