Politie ZeelandW-1806-2003 RIJDEN ONDER INVLOED

Maandag omstreeks 00.30 uur is op de Sloeweg te Vlissingen een 46-jarige automobilist uit de gemeente Vlissingen aangehouden wegens rijden onder invloed.
Op het bureau bleek dat de man 2½ maal de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd.
Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 5 uren.


Z-1807-2003 8-JARIGE MEISJE GESCHEPT DOOR AUTO

In de 's-Gravenstraat te Clinge is zondag omstreeks 14.15 uur een 8-jarig meisje uit Klinge (B) geschept door een 61-jarige Belgische automobilist.
De automobilist reed over de 's-Gravenstraat komende uit de richting Belgisch-Nederlandse grens. Hij passeerde een stilstaande ijscobus, opdat moment stak het 8-jarige meisje over. Doordat zij dit vlak voor de ijscobus deed, was zijn niet te zien voor de 61-jarige automobilist.
Het meisje is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen, ze is opgenomen op de kinderafdeling.
De auto raakte rechtsvoor en op de motorkap beschadigd.

Z-1808-2003 66 KM TE HARD!
Tijdens een lasercontrole in de Guido Gezellestraat te Terneuzen is maandag rond 11.15 uur een 31-jarige Fransman bekeurd wegens te hard rijden.
De Fransman reed na correctie 116 km per uur.
Hiervoor kreeg hij een bekeuring van E 500.
Een 22-jarige automobilist uit Anderlecht (B) kreeg maandag rond 11.30 uur in de Guido Gezellestraat te Terneuzen een bekeuring van E 115 wegens te hard rijden.
Na meetcorrectie reed de Belg 80 km daar waar 50 km is toegestaan.


O-1809-2003 VROUW MEERDERE MALEN GESLAGEN

Zondagavond is in een restaurant in Zierikzee een 37-jarige vrouw uit deze plaats zonder aanleiding door een voor haar bekende man meerdere malen in het gezicht geslagen.
Hier hield de vrouw een bult op het voorhoofd, een blauwe plek onder het oog en een kras op de neus op.
De vrouw deed aangifte van mishandeling.


Z-1810-2003 BESCHONKEN BESTUURDER RIJDT DOOR NA AANRIJDING

Een 21-jarige man uit Zelzate (B) is zondag omstreeks 22.50 uur in de Korte Kerkstraat te Terneuzen aangehouden omdat hij eerder rond 22.25 uur in de Guido Gezellestraat tegen een lantaarnpaal was gereden en was doorgereden.
Dit was gezien door een getuige die dit bij de politie meldde. De 21-jarige man alsmede een 27-jarige plaatsgenoot werden met bebloed gezicht aangetroffen, de heren waren bezig een band te verwisselen. Gezien geen van beiden medewerking wilde verlenen werden ze aangehouden en overgebracht naar het bureau. Bij de bestuurder werd een blaastest afgenomen, hieruit bleek dat hij 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd.
Na verhoor werden de heren in vrijheidgesteld. Het rijbewijs van de bestuurder werd ingevorderd en proces-verbaal werd opgemaakt.
De Delta Nuts sloot de stroom van de geraakte lantaarnpaal af.
De auto raakte aan de rechterzijde beschadigd.


Deel: ' Politieberichten Zeeland 17-03-2003 '
Lees ook