Politie Zeeland


W-4810-2004 AANHOUDING IN VLISSINGEN

Een 46-jarige Vlissinger werd maandag om 17.35 uur in de Walstraat in zijn woonplaats aangehouden.
Hij viel, onder invloed van alcohol, het winkelpersoneel en het publiek in de omgeving van het Scheldeplein lastig.


O-4811-2004 AANRIJDING IN OOSTERLAND

Op de kruising N59 / Bredeweg in Oosterland kwamen maandag om 17.35 uur twee personenauto's met elkaar in botsing.
Een 54-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de N59, komende uit de richting van Bruinisse. Zij verleende op de kruising geen voorrang aan een van links komende 41-jarige bestuurster uit dezelfde gemeente. Beide voertuigen raakten beschadigd.

O-4812-2004 AANRIJDING IN WILHELMINADORP
Zondag om 16.15 uur vond op de Langeweg in Wilhelminadorp een aanrijding plaats.
Een 35-jarige automobiliste uit de gemeente Noord-Beveland sloeg af naar rechts en kwam in botsing met een 31-jarige Vlissingse motorrijder met achterop een plaatsgenote waarvan de leeftijd onbekend is. De motorrijder kwam terecht op het fietspad, zijn passagiere belandde op de rijbaan. Beiden lagen enkele tientallen meters van de plaats van de aanrijding, en liepen onbekende verwondingen op. De man werd overgebracht naar Rotterdam, de vrouw werd ter observatie naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Over eventueel letsel van de automobiliste is niets bekend. De voertuigen raakten zwaar beschadigd. De weg is enige tijd geheel afgesloten geweest.
(niet voor publicatie: de juiste toedracht en verdere bijzonderheden over deze aanrijding zijn onbekend)

W-4813-2004 JONGENS OP OPENGAANDE BRUG
Maandag omstreeks 19.45 uur glipten twee fietsers voorbij de slagbomen bij de draai-brug op de Kanaalweg, terwijl de bellen en het rode knipperlicht ingeschakeld waren.
Toen de brug weer dichtdraaide werden de twee inwoners van de gemeente Middelburg, 14 en 17 jaar, aan de kant opgewacht door de politie. Zij kregen elk een bekeuring van E 25,-.


Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten Zeeland 17-05-2004 - 2124 '
Lees ook