Politie ZeelandO-1830-2003 AANRIJDING


Op de kruising Frankrijkweg/Bernardweg te Nieuwdorp vond dinsdag rond 10.45 uur een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en een personenauto.
Een vrachtwagen (gegevens bestuurder niet bekend) reed over de Bernardweg en kon bij bovengenoemde kruising door schuivende lading zijn voertuig niet meer op tijd tot stilstand brengen. Hierdoor reed hij zonder te stoppen het kruisingsvlak over en kwam in botsing met een personenauto, bestuurd door een 35-jarige man uit de gemeente Borsele. De personenauto raakte aan de voorzijde zwaar beschadigd, de vrachtauto had lichte schade. Beide bestuurders bleven ongedeerd.W-1831-2003 FIETSER TEN VAL


Op de Kanaalstraat te Oost-Souburg is dinsdagmorgen een fietser uit die plaats ten val gekomen nadat hij tegen een geopend autoportier was gereden.
Een 49-jarige Vlissingse automobilist stond stil naast de stoep. Op het moment dat hij zijn portier opende en uit wilde stappen, passeerde de fietser die vervolgens tegen het portier reed en ten val kwam. De fietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.W-1832-2003 AUTOMOBILIST RIJDT OP VERKEERSZUIL


Een 92-jarige automobilist uit Arnemuiden is dinsdagmorgen in zijn woonplaats op een verkeerszuil gereden.
De man reed op de Spoorstraat rechtdoor bij een wegversmalling en kwam tot stilstand op de verkeerszuil. De bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn auto is total loss.


Deel: ' Politieberichten Zeeland 18-03-2003 '
Lees ook