Politie Zeeland

O-1174-2003 AUTOMOBILISTE RIJDT OP DOSEERINSTALLATIE

Een 38-jarige vrouw uit Heinkenszand is dinsdagmiddag met haar auto op de doseerinstallatie gereden aan de Verbartelweg te 's Heer Hendrikskinderen.
De vrouw verklaarde dat zij met groen licht over de doseerinstallatie reed, toen deze spontaan weer omhoog kwam juist op het moment dat zij er over reed. Haar auto raakte aan de onderzijde beschadigd. De vrouw liep brandwonden op aan haar kleding doordat de airbag klapte.


O-1175-2003 AANHANGWAGEN MET UIEN GEKANTELD

Op de 's Gravenpolderseweg te 's Gravenpolder is dinsdagmiddag een aanhangwagen geladen met uien gekanteld.
Een 36-jarige man uit de gemeente Borsele reed op een tractor met daarachter twee aanhangwagens geladen met uien. Bij het nemen van een bocht kantelde een van de twee aanhangwagens waardoor de uien op het wegdek terechtkwamen. De aanhangwagen werd hierdoor beschadigd, de uien werden door de man zelf opgeruimd.


Z-1176-2003 RIJBEWIJS INGEVORDERD

Van een 55-jarige automobilist uit Axel is in de nacht van dinsdag/woensdag op de Hoofdweg Noord te Zuiddorpe het rijbewijs ingevorderd wegens rijden onder invloed van alcohol.
Uit een afgenomen blaastest bleek dat de man ruim 3,5 maal te veel alcohol had gedronken waarop zijn rijbewijs werd ingenomen. Tevens ontving hij een dagvaarding.


Z-1177-2003 HENNEPKWEKERIJ

In een woning in de Schoolweg te Terneuzen is dinsdag een hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld.
Er werden 393 hennepplanten alsmede 350 net geoogste hennepplanten aangetroffen. De bewoner is aangehouden en na het opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.

Deel: ' Politieberichten Zeeland 19-02-2003 '
Lees ook