Politie ZeelandO-1268-2003 INBRAAK BEDRIJFSPAND


In de nacht van zaterdag/zondag is ingebroken in een bedrijfspand aan de Wilgenstraat te Oosterland.
Uit het pand werd foto-apparatuur met een nog onbekende waarde weggenomen. Braakschade is eveneens onbekend.Z-1269-2003 AANRIJDING


In IJzendijke zijn zaterdag rond 16.00 uur twee personenauto's beschadigd bij een aanrijding.
Een 21-jarige automobilist uit Burgh-Haamstede reed over de Turkeijeweg en verleende op het kruispunt met de Rijksweg N61 geen voorrang aan een personenauto, bestuurd door een 67-jarige man uit Breskens. Beide bestuurders bleven ongedeerd.W-1270-2003 AANRIJDING AUTO/MOTOR


In Vlissingen is zaterdagmiddag rond 16.30 uur een 38-jarige motorrijder uit Middelburg ten val gekomen nadat hij werd aangereden door een afslaande personenauto.
De motorrijder haalde op de Scheldestraat een rij auto's in die stonden te wachten voor het verkeerslicht. Tijdens het voorbijrijden kwam een auto, bestuurd door een 42-jarige Vlissinger, de rij uitrijden en wilde linksaf de Bouwen Ewoutstraat inrijden juist op het moment dat de motorrijder naast zijn auto reed. De motorrijder kwam bij de aanrijding ten val en werd met een pijnlijke enkel voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen werden beschadigd.


Z-1271-2003 RIJBEWIJS INGENOMEN

Op de Tholensstraat te Terneuzen is zaterdagmiddag het rijbewijs ingenomen van een 43-jarige automobilist uit die gemeente wegens rijden onder invloed van alcohol.
Uit een afgenomen blaastest bleek dat hij 4 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken waarop zijn rijbewijs werd ingenomen en proces-verbaal werd opgemaakt.O-1272-2003 AUTO TOTAL LOSS NA UITWIJKMANOEUVRE


Een 34-jarige vrouw uit Heinkenszand heeft zaterdag rond 18.00 uur haar auto total loss gereden nadat zij moest uitwijken voor een personenauto.
De vrouw reed over de Drieweg in Nisse en kreeg t.h.v. de Zuidweg geen voorrang van een 65-jarige automobilist uit 's Gravenpolder. Om een aanrijding te voorkomen week ze uit maar kwam in de berm tot stilstand tegen een lantaarnpaal. De vrouw liep hierbij vermoedelijk een verstuikte pols op. De 65-jarige man kwam met de schrik vrij.
Deel: ' Politieberichten Zeeland 23-02-2003 '
Lees ook