Politie ZeelandW-1988-2003 TASJESDIEF


Een 26-jarige Vlissinger is dinsdagavond in zijn woonplaats aangehouden voor diefstal van een tas.
De man pakte de tas weg uit een auto die geparkeerd stond aan de Mercuriusweg terwijl de eigenaresse stond te bellen in een telefooncel. Toen de vrouw dit in de gaten kreeg, sprak ze de man aan waarop deze er met de tas vandoor rende. Enkele omstanders zetten de achtervolging in en kregen de man op de Industrieweg te pakken waarna hij werd overhandigd aan de politie. De Vlissinger werd na opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.W-1989-2003 REE DOODGEREDEN


Op de Domburgseweg te Domburg is woensdagmorgen een ree doodgereden.
Het dier stak plotseling de weg over waar het werd aangereden door een 28-jarige automobiliste uit Goes die niet meer op tijd kon stoppen. De ree overleed ter plaatse, de auto werd aan de voorzijde beschadigd.W-1990-2003 DIEFSTAL UIT AUTO


Op het parkeerterrein achter het Station te Middelburg werd tussen dinsdagmiddag en woensdagmorgen ingebroken in een geparkeerde auto.
Uit de auto werd de geluidsapparatuur weggenomen t.w.v. een paar honderd euro.Z-1991-2003 JOYRIDING


Een 17-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen is in de nacht van dinsdag/woensdag op de Kokhaan te Philippine aangehouden voor joyriding.
De jongen negeerde op de Kasteelweg een stopteken en ging er vandoor. Na een korte achtervolging besloot de jonge automobilist op de Kokhaan te stoppen. Uit navraag bleek dat hij de auto van zijn vader zonder toestemming had meegenomen voor een ritje. Hij werd met een boete op zak weer in vrijheid gesteld.

Deel: ' Politieberichten Zeeland 26-03-2003 '
Lees ook