politie zeeland


---


z-5773-2005 onder invloed, terneuzen

op de tractaatweg in terneuzen zagen surveillerende agenten, gisteravond rond 19.57 uur, een personenauto door het rode licht rijden.
zij wilden de bestuurder een bekeuring gaan geven, en roken toen dat hij alcohol genuttigd had. hij moest een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij ruim twee maal zoveel had gedronken dan toegestaan. tegen de man, een 26-jarige belg uit renaix, is proces-verbaal opgemaakt. ook kreeg hij een rijverbod van vijf uur.


z-5774-2005 alcohol en verkeer.

in ossenisse heeft gistermiddag rond 16.41 uur een 50-jarige automobiliste uit de gemeente hulst, een verkeersongeval veroorzaakt.
op de kanaaldijk in ossenisse, hield zij niet zoveel mogelijk rechts, waardoor zij frontaal tegen een tegenligger aanreed. de tegenligger betrof een 33-jarige man uit de gemeente hulst. beide auto's werden beschadigd. toen de politie ter plekker kwam om gegevens van de betrokkenen op te nemen, bleek de vrouw met een ongeldig rijbewijs te rijden, en eveneens was zij onder invloed van alcohol. zij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat zij ruim twee maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. zij kreeg een rijverbod van vijf uur uitgereikt.


w-5775-2005 aanrijding met vier auto's

op de leliendaalseweg in middelburg heeft gistermiddag rond 14.44 uur een aanrijding plaatsgevonden, waarbij vier personenauto's betrokken aren.
een 44-jarige automobilist uit het duitse mannheim sloeg rechtsaf bij het erf van een woning aan de leliendaalseweg. achter hem reed een 40-jarige automobilist uit de gemeente noord beveland. deze man moest vol in de remmen, omdat de duitser, volgens hem, nogal abrupt afsloeg. daarachter weer, reed een 31-jarige vrouw uit bavel, in haar auto. zij kon net op tijd remmen, om een aanrijding met haar voorganger te voorkomen. achter de vrouw uit bavel reed een 27-jarige man uit de gemeente noord beveland, die het geheel niet goed overzag en dus tegen de auto van de vrouw uit bavel aan reed. de twee latstgenoemde auto's liepen schade op, de rest kwam "met de schrik vrij".


O-5776-2005 Aanrijding, Goes

Op het Tiendenplein in Goes heeft gisteravond rond 19.22 uur een aanrijding plaatsgevonden, waarbij een betrokkene naar het ziekenhuis is overgebracht.
Een 26-jarige automobilist uit Goes reed over voornoemde weg en moest remmen. Achter hem reed een 28-jarige vrouw uit Vlissingen, die te laat zag dat de man had geremd. Hierdoor reed zij achterop de auto van de Goesenaar. Beide auto's raakten beschadigd en de Goesenaar werd met pijn in de nek en het hoofd, overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is opgenomen.


W-5777-2005 Aanrijding, Vlissingen

Op de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost Souburg heeft gisteravond rond 20.08 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een brommer en een auto.
De bestuurster van de brommer, een 17-jarige Oost Souburgse, reed over voornoemde weg en zij zag een verhoogd putdeksel in de weg over het hoofd. Hierdoor raakte zij de macht over haar stuur kwijt en botste tegen een geparkeerd staande auto van een 72-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland. Hierdoor kwam de bromfietsster ten val en is zij, met een ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis, waar zij, na behandeling, weer kon vertrekken. Zowel de bromfiets als de auto raakten beschadigd door de aanrijding.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.


Deel: ' Politieberichten Zeeland 27-08-2005 - 4049 '
Lees ook