Politie ZeelandZ-2098-2003 MOTORRIJDER EN PASSAGIERE GEWOND


In Terneuzen zijn zondag rond 03.00 uur een 34-jarige motorrijder uit Stekene (Belgie) en zijn 27-jarige duopassagiere zwaar gewond geraakt nadat zij tegen een verkeersbord waren gereden.
De motorrijder was op de rotonde G. Gezellestraat/Zuidlandsestraat rechtdoor gereden tegen een verkeersbord waarna hij en zijn passagiere werden gelanceerd en op het wegdek terechtkwamen. De man liep hierbij vermoedelijk een dwarsleasie op, de 27-jarige vrouw uit Gent die bij hem achterop zat, brak beide benen. Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis te Gent. Daar de adem van de 27-jarige man naar alcohol rook, werd een bloedproef afgenomen.W-2099-2003 VLISSINGER GESTOKEN MET SCHERP VOORWERP


Een 23-jarige Vlissinger is in de nacht van zaterdag/zondag tijdens een vechtpartij in een café in zijn woonplaats met een scherp voorwerp in zijn hals en schouder gestoken waarbij hij twee steekwonden opliep.
In verband hiermee heeft de politie ter plaatse een 40-jarige man uit Almere aangehouden. De politie stelt een onderzoek in naar de aanleiding van de vechtpartij. De 23-jarige Vlissinger is opgenomen in het ziekenhuis, voor zover bekend verkeert hij niet in levensgevaar.


W-2100-2003 AUTOMOBILIST RIJDT TEGEN VERKEERSBORD

Een 22-jarige Vlissinger is zondag rond 07.00 uur op het Ravesteijnplein in zijn woonplaats aangehouden voor doorrijden na een aanrijding.
De man was eerder die nacht rond 06.00 uur op de Westkapelseweg te Zoutelande met zijn auto tegen een verkeersbord gereden waarna hij in een bloemenperk tot stilstand kwam. Vervolgens was hij doorgereden. Uit een afgenomen blaastest bleek dat hij 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hierop werd zijn rijbewijs ingenomen en proces-verbaal opgemaakt.


O-2101-2003 AUTOMOBILIST RIJDT TEGEN BOOM

Een 27-jarige automobilist uit Belgie is zondag rond 08.30 uur op de N289 te Kruiningen met zijn auto tegen een boom gereden.
De bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn auto is vermoedelijk total loss.
Daar zijn adem naar alcohol rook, werd een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij te veel alcohol had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en een proces-verbaal.


Deel: ' Politieberichten Zeeland 30-03-2003 '
Lees ook