Politie ZeelandO-2088-2003 VUURTJE STOKEN


Drie jongens van 12 t/m 15 jaar uit de gemeente Reimerswaal zijn zaterdagmiddag aan de Kanaalweg te Hansweert betrapt op het stoken van een vuurtje.
De jongens hadden droog gras aangestoken in een kikkerput t.h.v. de brug. Bij het zien van de agenten maakten zij het vuur meteen uit. Ze zullen worden doorgestuurd naar bureau Halt.O-2089-2003 AANRIJDING


Op de kruising N59/Rijksstraatweg te Bruinisse vond zaterdag rond 16.45 uur een aanrijding plaats tussen 2 personenauto's waarbij 4 personen nekklachten opliepen.
Een 23-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen Duivenland reed over de Rijksstraatweg en verleende op bovengenoemd kruispunt geen voorrang aan een 22-jarige automobilist uit Enschede. De 22-jarige automobilist, alsmede 3 passagiers, moesten door de brandweer uit Bruinisse uit de auto worden bevrijd. Zij werden met o.a. nekklachten overgebracht naar ziekenhuizen in Breda/Goes en Bergen op Zoom. Drie van hen konden na onderzoek het ziekenhuis weer verlaten, behalve een 52-jarige man uit Bergen op Zoom. Hij liep bij de aanrijding een gekneusde rib op. De 23-jarige bestuurder kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen zijn total loss.Z-2090-2003 AANRIJDING


Op de kruising Dorpsstraat/Molenweg te Sint Kruis zijn zaterdagmiddag rond 17.00 uur twee personenauto's beschadigd bij een aanrijding.
Een 65-jarige automobilist uit Oostburg reed over de Molenweg en verleende op bovengenoemde kruising geen voorrang aan een 58-jarige automobilist uit de gemeente Sluis. Beide bestuurders bleven ongedeerd.Z-2091-2003 RIJBEWIJS INGEVORDERD


Van een 47-jarige automobilist uit Knokke Heist is zaterdag rond 23.00 uur het rijbewijs ingevorderd wegens rijden onder invloed van alcohol.
Agenten zagen de man langzaam en slingerend over de N58 te Oostburg rijden waarop hij een stopteken kreeg. Daar zijn adem naar alcohol rook, werd een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij 3 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken waarop zijn rijbewijs werd ingenomen en proces-verbaal werd opgemaakt.


Deel: ' Politieberichten Zeeland 30-03-2003 '
Lees ook