Politie ZeelandW-2106-2003 VERNIELINGEN AAN GEPARKEERDE AUTO


In de Van der Manderestraat te Vlissingen zijn in de nacht van zaterdag/zondag diverse vernielingen aangericht aan een geparkeerde auto.
Zo werden beide ruitenwissers omgebogen, beide buitenspiegels vernield en de antenne afgebroken. Schadebedrag is niet bekend.O-2107-2003 INBRAAK


In een pand aan de Haven Noordzijde te Brouwershaven is tussen zaterdag 19.30 uur en zondagmorgen ingebroken.
De toegang werd geforceerd waarna het pand werd doorzocht. Voor zover bekend werden beeldapparatuur en een geldbedrag van een paar honderd euro weggenomen.W-2108-2003 VERNIELINGEN IN TUINEN


In de tuin bij een woning aan de Schumannlaan te Vlissingen is zondag tussen middernacht en 02.00 uur een tuinlamp vernield.
Tevens werd een bloembak met planten omgegooid.
In de nacht van zaterdag/zondag werden twee bloempotten vernield in een tuin bij een woning aan de A. Romeinlaan te Vlissingen.
Tevens werd een boom in de voortuin opzettelijk geknakt.W-2109-2003 GELUIDSOVERLAST


Zondag rond middernacht is in een woning aan de Hercules Segherslaan te Vlissingen de bewoner aangehouden voor geluidsoverlast.
Daar agenten zaterdagavond al twee maal eerder de bewoner hadden gewaarschuwd i.v.m. geluidsoverlast wilden ze de derde keer de bewoner een boete geven. Daar hij echter weigerde zijn naam op te geven werd hij aangehouden. Na opmaken van proces-verbaal werd hij weer in vrijheid gesteld.O-2110-2003 AUTO TOTAL LOSS


Een 38-jarige Belgische automobilist heeft zondagavond in Hansweert zijn auto total loss gereden.
De man reed rond 19.00 uur over de Kanaalweg en verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur. Hierdoor ging zijn auto over de kop en kwam in de berm tot stilstand. De man kon op eigen gelegenheid uit zijn auto komen en werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn auto is echter total loss.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten Zeeland 31-03-2003 '
Lees ook