Politie Gelderland-Midden

Donderdag 18 juli aanstaande vindt de verhuizing van het politiebureau in Nijkerk plaats. De gebiedsagenten betrekken dan hun nieuwe onderkomen aan de Havenstraat. Daarom is het bureau die donderdag voor publiek gesloten, alle andere vormen van dienstverlening gaan gewoon door.


---
Nijkerk, 9 juli 2002

Politiebureau Nijkerk gaat verhuizen

Op donderdag 18 juli aanstaande gaat de politie in Nijkerk verhuizen naar het nieuwe kantoor aan de Havenstraat. Dit betekent dat op die donderdag het bureau gesloten is voor het publiek. Vanzelfsprekend blijft de politie telefonisch gewoon bereikbaar en is er ook de hele dag een surveillanceauto in de gemeente. Hierdoor probeert de politie de dienstverlening zo te organiseren, dat het publiek normaal gesproken niets van de verhuizing merkt. Toch kan niet helemaal worden uitgesloten dat met name de gebiedsagenten van Nijkerk die dag wat minder bereikbaar zijn.

Vanaf vrijdag 19 juli zijn de gebiedsagenten van Nijkerk bereikbaar op hun nieuwe adres, Havenstraat 5, 3861 VS in Nijkerk. Het postadres blijft ongewijzigd: postbus 8149, 6710 AC Ede. Aan de openingstijden van het nieuwe bureau verandert niets. Dat betekent dat bezoekers vanaf vrijdag 19 juli van maandag tot en met zaterdag tussen 8.30 en 17.00 uur in het nieuwe onderkomen terecht kunnen.

Open dag

Na de vakanties, op zaterdag 21 september aanstaande organiseren de gebruikers van het nieuwe pand een open dag. Naast demonstraties en informatie kan dan ook een kijkje in het nieuwe, multifunctionele gebouw aan de Havenstraat worden genomen.

Harry Munniksma; 0318 - 688221

Deel: ' Politiebureau Nijkerk gaat verhuizen '
Lees ook