Politieke Partijen ontdekken de GuldenMark om de Euro te kunnen redden


DEN HAAG, 20120908 -- MAREK in de KAMER besteedt op de website www.lijst13.nl uitgebreid aandacht aan de GuldenMark, omdat het steeds duidelijker wordt dat deze paralelle munt nodig is om de Euro, de eurozone en Europa te redden.

De Duitse denktank van de Berlijnse hoogleraar economie Markus Kerber www.europolis-online.org heeft de afgelopen weken steeds meer aandacht gekregen van de internationale pers. Naarmate de datum van onze verkiezingen voor de Tweede Kamer dichterbij komt en de kiezer steeds meer beseft hoezeer zijn keuze op 12 september 2012 samenhangt met de uitspraak die het Constitutioneel Hof in Karlsruhe op dezelfde dag om 11.00 uur 's morgens doet, wordt de internationale pers steeds wakkerder. Journalisten kunnen nu de onderwerpen ESM en Karlsruhe en GuldenMark en de onderlinge samenhang tussen die onderwerpen niet langer meer negeren. De kiezer heeft recht op duidelijkheid.

www.nieuwehaagschecourant.nl

'Meerderheid van de Duitsers tegen goedkeuring ESM'
BERLIJN (AFN) - Een meerderheid van de Duitsers hoopt dat het Duitse Constitutionele Hof de klachten tegen het permanente steunfonds ESM honoreert en daarmee voorkomt dat de Duitse president het ESM kan ratificeren. Dat blijkt uit een peiling van het Duitse persbureau DPA die vrijdag werd gepubliceerd.
Zie verder onder meer: De Telegraaf

De komende dagen op weg naar 12 september 2012 blijft de kiezer het best op de hoogte door de Duitse pers te volgen. Pas als op de dag van de verkiezingen de uitspraak over het ESM bekend is gemaakt, kan de kiezer goed geinformeerd het stemhokje in om zijn of haar stem uit te brengen.

MAREK in de KAMER: wacht op uitspraak Constitutioneel Hof in Karlsruhe

DEN HAAG, 20120903 -- Stem op 12 september 2012 niet eerder dan na de uitspraak van het Constitutioneel Hof in Karlsruhe die om 11.00 uur in de ochtend verwacht wordt. Dat is de dringende boodschap van MAREK in de KAMER op haar website www.lijst13.nl.
Op de website van MAREK in de KAMER is op een speciale pagina te zien hoe de politieke partijen hebben gestemd over het ESM in de Tweede Kamer en in de Eerste Kamer. 'We moeten nu eerst zien of het ESM zonder kleerscheuren zal kunnen overleven als het Constitutioneel Hof in Karlsruhe op 12 september 2012 geoordeeld heeft over de vele duizenden bezwaarschriften die werden ingebracht tegen het ESM (European Stabilitity Mechanism) dat de inwerkingtreding van noodfondsen mogelijk moet gaan maken.'
Lees verder : https://www.nieuwsbank.nl/inp/2012/09/03/J013.htm

Overzicht persberichten
https://www.lokaalnederland.nl/index.php/europa/persberichten/

www.duitslandweb.nl


Deel: ' Politieke Partijen ontdekken de GuldenMark om de Euro te kunnen redden '
Lees ook