Politieteam Leidse binnenstad ook op wijkinformatiemarkt
Onder andere demonstratie Bike Unit politie Leiden-Voorschoten

Ook het politieteam Leiden Centrum is één van de deelnemers aan de wijkinformatiemarkt aanstaande zaterdag 8 juni in het Stadsbouwhuis aan de Langegracht. In het atrium van het Stadsbouwhuis zijn wijkagenten Van Vliet en Feenstra aanwezig om bezoekers van de informatiemarkt te woord te staan en eventuele vragen te beantwoorden.

Tusssen 11:00 en 14:00 uur wordt de wijkinformatiemarkt gehouden. De markt is bedoeld voor alle inwoners van de Leidse binnenstad (het gebied tussen de singels). Allerlei gemeentelijke projecten en afdelingen presenteren zich.

Politieteam Leiden Centrum presenteert vooral twee projecten: het zakkenrolproject en de CD-rom goederenregistratie.
Bij het zakkenrolproject krijgen ondernemers en publiek door folders en posters tips om de kans om gerold te worden zoveel mogelijk te beperken.
In het standje zal verder een demo van de cd-rom goederenregistratie draaien. Mensen kunnen kennis maken met deze digitale manier van het registreren van hun waardevolle spullen.
Op de parkeerplaatsen naast het Stadsbouwhuis geeft de Bike Unit tussen 12:00 en 13:00 uur een demonstratie. Te zien is hoe de bikers bij het surveilleren hun fiets gebruiken.

Deel: ' Politieteam Leidse binnenstad ook op wijkinformatiemarkt '
Lees ook