Polteq: Hoe test je Cloud Computing?


DE EENHOORN, AMERSFOORT, 20120207 -- Op 8 maart 2012 organiseert Polteq voor haar relaties en andere belangstellenden het gratis evenement “Hoe test je Cloud Computing?”. Waar velen blijven staan bij testen in de Cloud, gaat Polteq verder met een aanpak voor het testen van Cloud Computing, die gepresenteerd wordt onder de naam Cloutest®.

Hoe test je aspecten als Fysieke locatie, Wetgeving, Elasticiteit en Vendor lock-in? Deze nieuwe "non-functionals" vragen om een nieuwe groep van testmaatregelen. Zo wordt testen ondermeer eerder ingeschakeld: meer dan ooit worden bij de selectie van de Cloud Service onomkeerbare keuzes gemaakt die cruciaal zijn voor het succes en dus vragen om een beoordeling op risico's. Daarnaast blijft testen langer aangehaakt: een succesvolle testaanpak omvat een degelijke End-to-End/ketentest, die live het functioneren bewaakt terwijl alles in beweging is.

Dit en nog veel meer, wordt uitgelegd en getoond tijdens "Hoe test je Cloud Computing?" op 8 maart 2012 in De Eenhoorn in Amersfoort.

Tijdens deze avond wordt het nieuwe boek van Kees Blokland en Jeroen Mengerink gelanceerd:  “Cloutest®: Het testen van cloudservices”. Alle gasten ontvangen tijdens de avondsessie een exemplaar van dit praktische boek.

Als gastspreker is de Amerikaanse topexpert Lee Copeland uitgenodigd. Tijdens “An afternoon with Lee Copeland” zal hij het hebben over “Testing complex systems in complex environments” en “Decision making under extreme pressure”. Tevens gaat hij in op vragen uit het publiek.

Wie dit evenement wil bijwonen, kan zich aanmelden via de website van polteq: https://www.polteq.com/nl/testevenementen/hoe-test-je-cloud-computing/


Deel: ' Polteq Hoe test je Cloud Computing? '
Lees ook