Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 17-07-2001
Mediaberichten 17 juli (15.00 uur)

VENRAY Aanhouding

VENRAY - Een 24-jarige man uit Venray is dinsdagmorgen aangehouden in zijn woning op verdenking van uitgifte van vals geld in april van dit jaar. Hij ruilde een vals briefje van DM 100 voor fl. 100,- bij een 57-jarige man uit Blerick. De man is voor verder verhoor ingesloten en in de loop van de dag in vrijheid gesteld. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

ROERMOND Bromfietser aangehouden

ROERMOND Een 18-jarige bromfietser uit St. Odilienberg is dinsdagmiddag aangehouden op de Kapellerlaan omdat hij reed zonder helm. De man negeerde het stopteken van de politie maar kon even later worden staande gehouden. Bij controle bleek de man geen bromfietscertificaat te hebben en bleek het vermogen van de bromfiets te hoog. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

MAASBREE Verkeersovertreder aangehouden

MAASBREE Een 21-jarige automobilist uit Baarlo is dinsdagmorgen aangehouden op de Provincialeweg omdat hij reed zonder gordel. Bij controle bleek de man nog drie boetes te hebben openstaan voor totaal fl. 431,25 voor het rijden zonder helm, zonder gele plaat en voor een te hoog vermogen. De man werd meegenomen naar het politiebureau waar de openstaande boetes werden voldaan. Voor het rijden zonder gordel kreeg de man een bekeuring.

VENLO Bromfietser aangehouden

VENLO Een 18-jarige bromfietser uit Steyl is dinsdagmorgen aangehouden op de Ginkelstraat omdat hij geen helm droeg. Bij controle bleek de man niet in bezit van een bromfietscertificaat. Tegen hem is proces verbaal opgemaakt. Hij bleek nog een boete van fl. 168,75 open te hebbn staan. De man is meegenomen naar het politiebureau waar hij het openstaande bedrag meteen betaalde.

Deel: ' Poltie Limburg-Noord, Venlo aanhoudingen '
Lees ook