pbna

Nieuw! Poly-Financieel Zakboekje

Bij de uitgeverij is een belangrijke, nieuwe uitgave verschenen: het Poly-Financieel Zakboekje. Dit zakboekje biedt een actuele en beknopte samenvatting van hoofdthema's op financieel gebied. Financiële zaken spelen in elke onderneming en organisatie een centrale rol. Managers en leidinggevenden worden steeds meer afgerekend op een efficiënt beheer van de geldmiddelen. Kennis van budgettering, kosten/opbrengsten, financiering, risicodekking wordt steeds belangrijker.

Het Poly-Financieel Zakboekje is gemaakt volgens de succesvolle Poly-Zakboekjes-formule: een grote hoeveelheid informatie over een vakgebied samengevat in een handig en actueel zakboekje. Met duidelijke, beknopte teksten die waar nodig voorzien zijn van verklaringen en voorbeelden. Door de overzichtelijke indeling en het uitgebreide trefwoordenregister vindt de gebruiker heel snel de benodigde informatie. Van de meest voor de hand liggende tot meer bijzondere onderwerpen zoals: subsidies, ongebruikelijke transacties, beursindexen, rente-instrumenten en aandelen.

Het Poly-Financieel Zakboekje is bestemd voor wie met de dagelijkse praktijk van financiële zaken te maken heeft. Tevens is deze uitgave bedoeld voor wie een opleiding op financieel-economisch terrein volgt. Voor meer informatie over het Zakboekje of over andere uitgaven kan contact worden opgenomen met koninklijke PBNA b.v., telefoon (026) 384 00 30.

Deel: ' Poly-Financieel Zakboekje van PBNA '
Lees ook