Porsche presenteert volledig modellengamma jubileumjaar

(13 Januari 1999)

PERSBERICHT:

In 1999 viert Pon Porsche Import haar 50-jarig jubileum. Hiermee is de Nederlandse Porsche-importeur de oudste Porsche-importeur ter wereld! Omdat ook de AutoRAI in dit jaar jubileert, wordt de officiële aftrap van de Porsche-jubileumfestiviteiten verricht op de Porsche-stand aldaar (Parkhal, nummer 808), met onder meer de onthulling van het jubileumlogo èn met de presentatie van de speciale jubileumeditie van de Porsche 911 Carrera, exclusief voor Nederland! Meer informatie over deze jubileum-Porsche volgt later deze maand.

Pon Porsche Import en de vijf Nederlandse Porsche-dealers hebben, zeker na de talrijke historische overzichten die het 50-jarig jubileum van het merk vorig jaar heeft opgeleverd, besloten voor de festiviteiten de blik op de toekomst te richten. Om het publiek te laten zien dat de Nederlandse Porsche-organisatie zich terdege op die toekomst heeft voorbereid zullen op de stand artist impressions van de diverse nieuw- en verbouwplannen van de dealers worden getoond.

Uiteraard heeft Porsche ervoor gekozen de bezoekers van de 100ste AutoRAI een zo volledig mogelijk beeld van het huidige productaanbod te presenteren. Behalve voor vijf Porsche-modellen is daarom plaats ingeruimd voor de volledige collectie Porsche-fietsen en voor een keur aan meeruitvoeringen en accessoires. Uit het Porsche Exclusive-programma zijn onder meer Rafflederen bekleding, het Alu/RVS/Chroompakket voor het interieur, speciale exterieur- en interieurkleuren, een sportonderstel en speciale velgen te zien. Porsche Selection presenteert accessoires, kleding, bagage-uitrustingen en sportartikelen.

Diegenen die zich meer interactief - in het merk Porsche willen verdiepen staan maar liefst vier Internetstations ter beschikking. Op twee van deze vier stations is de in het kader van het jubileumjaar volledig vernieuwde Nederlandse Porsche-site te bezoeken (www.porsche.nl), op de andere twee stations is de internationale Porsche-site toegankelijk gemaakt (www.porsche.com).

Op een separate stand in de Oosthal van de AutoRAI zijn voor de echte Porsche-fans diverse Porsche-artikelen te koop. Zo zullen onder meer schaalmodellen, Porsche Selection-accessoires en boeken over het merk worden aangeboden.

De tentoongestelde Porsches:
1. Porsche Boxster
2. Porsche Boxster met hardtop
3. Porsche 911 Carrera 4 Cabriolet
4. Porsche 911 Carrera 4 Cabriolet met hardtop
5. Porsche 911 Carrera Coupé jubileumeditie

Deel: ' Pon Porsche Import viert haar 50-jarig jubileum '
Lees ook