pontmeyer

p e r s b e r i c h t

zaandam, 3 juli 2008

pontmeyer neemt allplex over

pontmeyer n.v. ( pontmeyer ), een vooraanstaande leverancier van hout en materialen voor de bouw in nederland, maakt bekend dat trima, één van haar drie groothandelsbedrijven, per vandaag alle activiteiten van allplex b.v. ( allplex ) heeft overgenomen. allplex, gevestigd te wijdewormer, is leverancier van hoogwaardige multiplexplaten en realiseerde in 2007 een omzet van circa 5 miljoen. met deze overname versterkt pontmeyer haar positie op de markt voor plaatmaterialen aanzienlijk.

de heer c.p. hooijschuur, oud-directeur van allplex, zal zich de komende maanden bezig houden met de integratie van de activiteiten van allplex in die van trima.

/ / / / / /

profiel

pontmeyer n.v. is een vooraanstaande leverancier van hout en materialen in de nederlandse bouw-, renovatie- en onderhoudsmarkt. het concern heeft 1.062 medewerkers in dienst, verspreid over 52 vestigingen in nederland. dankzij een klantgerichte marktbenadering, een groeiend, innovatief en aansprekend producten- en dienstenaanbod, een fijn vertakte geografische spreiding en een hoge servicegraad is pontmeyer een toonaangevende, betrouwbare en onmisbare partner voor bouwend nederland.

voor nadere informatie:

de heer ir. g.w.f. hol

de heer j.p. kruijer ra

telefoon: 075 6536 210 / 234


Zoekwoorden:

Deel: ' PontMeyer neemt Allplex over '
Lees ook