Ingezonden persbericht


Persbericht van: Popcorn & Confetti

Persbericht op: 6 mei 2002

Contact: 06-54313611

ZATERDAG DAVEREND POPFEEST IN PODIUM HARDENBERG

Het is bijna zover. Het aftellen is begonnen. Zaterdag wordt in Popcentrum Podium in Hardenberg vanaf 23.00 uur een uniek popfeest gevierd met een aantal zeer gevarieerde optredens. Naast de Nederlandse kick-off van de vrolijke vinylact 'Popcorn & Confetti' presenteren 'De Regiotappers' (Willie Oosterhuis, Van Hoevelaak en Jans) met een heel speciale liveshow hun nieuwe cd met 70's-covers en treedt het 'One Two Trio' op met een fantastische Nederlandstalige meezingshow. Reden voor dit popfeest, waarbij geen extra entree wordt geheven, is de officiële start van de act 'Popcorn & Confetti' van de oud-Hardenbergse diskjockeys Henk Smit (nu inwoner van Ommen) en Roel Zweers (woonachtig in het Twentse Goor) die de dance- en discoclassics uit the 70's als basis voor hun show gebruiken.

Moederdag

Met het groots opgezette popfeest voor jong en oud wordt misschien wel een nieuwe trend gezet in Podium en de regionale uitgaanscentra, want uitgaan is tegenwoordig steeds meer het deelnemen aan originele en gezellige feestavonden. In een paar clubs waar Popcorn & Confetti hun shows deden stonden meer humo-acts dan Top-40-bands. "Mensen die uitgaan willen feest en een zaaleigenaar moet daar iets mee doen. Je gasten stellen het op prijs als je als eigenaar van het uitgaanscentrum aktief en creatief bent. Dansen en meezingen op de hits uit the seventies is gewoon weer hip, het woord 'hip' is weer helemaal terug." zo laten Zweers en Smit weten. "We kregen nogal wat reacties op de eerste artikelen over de kick-off, zowel van jonge mensen als van ...euh leeftijdsgenoten," lachen ze. "Mensen zijn heel benieuwd maar weten dat we feesten kunnen bouwen, dus ze komen. Ik denk bijvoorbeeld serieus dat dit de eerste keer is dat er moederdag in Podium wordt gevierd en waarom niet," zegt Roel Zweers. "Vaders en vooral moeders van onze leeftijd (midden-veertig) besluiten deze week zeker met hun kids mee te gaan naar het knalfeest in Podium om zo Moederdag te vieren. Lachen toch? Wedden dat ze er geen spijt van krijgen. We hebben er zelfs met de platenkeus al rekening mee gehouden! Iedereen is welkom en we feesten het dak eraf!". Henk Smit zegt in Popcentrum Podium een prima partner te hebben gevonden om zo'n speciaal feest te organiseren. "Vooral Ruud van Loosbroek, de technische man van Podium, heeft het helemaal te pakken. Je kent die jongen niet weer. Echt niet. Hij gaat de grote zaal helemaal omtoveren met lekkere ouderwetse helikopterlampen en veel grote spiegelbollen en special effects. Er komt vanaf het grote podium een catwalk die zo'n vier meter de dansvloer oploopt. Vrijdag beginnen we te bouwen en ik beloof een heel apart sfeertje," aldus Henk Smit.

Direct na de kick-off in Podium maken Popcorn & Confetti zich op voor de organisatie van de jaarlijkse feestavond van het personeel en de relaties van Woonboulevard Eijerkamp in Zutphen, helemaal in 70's stijl. Het 'zit' dus wel goed met P & C.

Niet voor plaatsing:

Meer informatie bij Roel Zweers op 06-54313611 of het

management van Popcorn & Confetti (New Entertainment) op 053-4828200.

Deel: ' Popfeest in Podium Hardenberg '




Lees ook