Gemeente Voorburg-Leidschendam


Popgroep, streetdance en overhandiging eerste exemplaar van TRIAS-brochure

Persbericht Leidschendam-Voorburg, 14 juni 2002
---

Wethouder Beenakker opent tentoonstelling De Poederdot

Op maandag 17 juni om 16.30 uur opent wethouder Hans Beenakker van cultuur de tentoonstelling Een regen van kleuren van stichting De Poederdot in de hal van het Servicecentrum in Leidschendam. De tentoonstelling laat werk zien van leerlingen van Stichting De Poederdot. Muzikale omlijsting is er in de vorm van een optreden van een popgroep en een streetdance groep van de stichting TRIAS uit Rijswijk.

De tentoonstelling loopt van 17 juni tot en met 5 juli 2002; belangstellenden kunnen er terecht op werkdagen van 8.00-15.30 uur en donderdag van 17.00 tot 20.00 uur.

Enthousiasme
Alle leerlingen die exposeren volgden dit seizoen een cursus tekenen en/of schilderen bij Stichting De Poederdot in Voorburg. Voor sommigen was het de eerste cursus, anderen hebben al vijf jaar of langer les. Met veel enthousiasme hebben de leerlingen dit seizoen gewerkt met verschillende onderwerpen, technieken en materialen; dit alles onder begeleiding van de docent Saskia van Dijk.

Wethouder Beenakker is erg benieuwd. "Ik heb me laten vertellen dat de tentoonstelling veel verschillende onderwerpen laat zien met heel veel kleur. De leerlingen hebben zelf hun mooiste werk uitgezocht voor de tentoonstelling."

Nieuwe cursusbrochure TRIAS
Volgend seizoen (2002-2003) verzorgen Stichting TRIAS en Stichting De Poederdot samen het cursusaanbod voor beeldende vorming, muziek, dans en toneel voor kinderen, jongeren en volwassenen in Leidschendam-Voorburg.

Tijdens de opening van de expositie krijgt wethouder Beenakker het eerste exemplaar van de brochure met het cursusaanbod van TRIAS uitgereikt. Vanaf 17 juni start ook de inschrijving voor het nieuwe seizoen.

Deel: ' Popgroep, streetdance en overhandiging eerste exemplaar van TRIAS-br.. '
Lees ook