Ingezonden persbericht

Stichting Poprevival

BACK HOME

Persbericht; 18 augustus 2001

1000-ste Back Home-kaart in De Krim gekocht

Hardenberg- Yvonne Bleker uit De Krim kocht twee weken geleden kaarten voor de Poprevival Back Home IV op 21 september in Popcentrum Podium in Hardenberg. Voor de derde keer zou ze met vriend Wim naar het muziekevenement gaan. Pas zaterdag bleek waarom de mensen van Music Center -het exclusieve voorverkoopadres- haar adres zo graag wilden noteren.

De 29-jarige inwoonster uit De Krim bleek de 1000-ste kaart in de voorverkoop te hebben gekocht. Zaterdagmiddag werd ze daarvoor gehuldigd tijdens de officiële cd-presentatie in de open lucht bij Music Center in de Voorstraat. Naast het geld voor de gekochte kaarten kreeg ze een pakket Back Home-cd's en werd ze door Back Home-voorzitter Charles Fontijn in de bloemen gezet. Momenteel zijn er al 1150 van de 1500 beschikbare kaarten verkocht.

Enkele tientallen mensen maakten zaterdagmiddag gebruik van de aanbieding om bij twee gekochte kaarten een gratis cd te krijgen. Veel bekijks hadden ook de leden van de Puch-club 'White Eagles' die met een aantal nog in perfecte originele staat verkerende Puchs acte de presence gaven. Zeven inwoners uit de regio kwamen speciaal voor de gelegenheid met hun Puch naar de Voorstraat. Twee ervan werden uitgenodigd om met hun Puchs naar Back Home IV te komen. De brommertjes zullen daar als decorstuk dienst doen. Ook zij ontvingen een exemplaar van de nieuwe cd. Toeristen, passanten, prominente en niet-prominente Hardenbergers werden uitgenodigd om aan een spel deel te nemen waarbij tunes van kinderprogramma's uit de zeventiger jaren geraden moesten worden. Steeds met als prijs een exemplaar van de promo-cd Back Home IV die nu voor fl. 15,00 alleen te koop is bij Music Center.

Over de voorverkoop zijn de diskjockeys van de Stichting Poprevival Back Home meer dan tevreden. "Van meet af aan waren we ervan overtuigd dat de verplaatsing van Back Home van de Evenementenhal naar Popcentrum Podium geen gok was," zeggen de pr-mannen en diskjockeys Henk Smit en Roel Zweers. "We verkochten nog nooit zoveel kaarten in de voorverkoop en dat steunt ons in de gedachte dat het goed was om in plaats van alsmaar groter te groeien maar eens wat dieper na te gaan denken over het verbeteren van de kwaliteit van ons evenement. Podium heeft ons die kans geboden en het publiek kopte deze voorzet in."

Einde persbericht.

Niet voor publicatie: Meer informatie via 06-54313611

Fotograaf Roel Gritter uit Hardenberg stelt een foto beschikbaar van een tandem-puch die zaterdagmiddag werd gepresenteerd tijdens de cd-presentatie van Back Home. De tandem zal op vrijdag 21 september op het grote podium komen te staan. Op de foto een van de eigenaren (l) en de Back Home-DJ's Charles Fontijn (met microfoon) en Henk Smit (r).

Bij gebruik van de foto gelieve te vermelden: Foto: Roel Gritter.

Met vriendelijke groet,

St. Poprevival Back Home

Roel Zweers
public relations

Deel: ' Poprevival Back Home verkoopt 1000-ste kaart in Hardenberg '
Lees ook