Portretschilderijenfabriek.nl introduceert betaalbare portretkunst


Een handgeschilderd portretschilderij nu voor iedereen bereikbaar

DONGEN, 20070713 -- Portretschilderijenfabriek.nl introduceert betaalbare portretkunst. Het gaat om 100% realistische handgeschilderde olieverfschilderijen die volledig kunnen worden afgestemd op persoonlijke wensen. De portretschilders kunnen het schilderij in elke stijl en elk formaat schilderen. Zo ontstaat een uniek olieverfschilderij dat perfect past in het interieur.

Schilderij van foto
Portretschilderijenfabriek.nl werkt op basis van ingestuurd fotomateriaal. Academisch geschoolde zelfstandig werkende kunstenaars schilderen de foto tot in de kleinste details na. De gelijkenissen met de oorspronkelijke afbeelding zijn verbluffend. Alle kunstenaars met wie Portretschilderijenfabriek.nl samenwerkt, signeren hun schilderij met `Vicero'. Met hun werkzaamheden voor Portretschilderijenfabriek.nl kunnen de kunstenaars voor een belangrijk deel in hun basisinkomen voorzien.

Bestellen met korting
Alle prijzen en mogelijkheden van Portretschilderijenfabriek.nl zijn terug te vinden op de website. Men kan een foto mailen of opsturen; binnen acht weken heeft men het schilderij, opgespannen, in huis. Als men bij de bestelling de volgende kortingscode: he72jk invoert dan ontvangt men 10% korting.

Kijk voor meer informatie op www.portretschilderijenfabriek.nl of bel 0162-315850


Deel: ' Portretschilderijenfabriek.nl introduceert betaalbare portretkunst '
Lees ook