Postbank

Toepassing mobiel bankieren binnenkort beschikbaar

POSTBANK START UITLEVERING HALF MILJOEN MOBIELE TELEFOONS

Amsterdam, 19 juli 2001 - Afgelopen week is Postbank gestart met de uitlevering van de mobiele prepaid WAP-telefoons aan de 500.000 deelnemers van de zomerspaaractie. De introductie van het m-bankieren, die volgens de oorspronkelijke planning gelijktijdig zou plaatsvinden is met een paar weken verschoven.

Deze verschuiving bleek noodzakelijk om de automatiseringssystemen optimaal te laten functioneren. Dit vraagt meer tijd dan verwacht. Inmiddels is afgelopen week begonnen met de uitlevering van de eerste 70.000 mobiele telefoons. De uitlevering vindt plaats zoals gepland. Dit betekent dat begin september alle 500.000 deelnemers de mobiele telefoon in hun bezit kunnen hebben.

De verwachting is dat het mobiel bankieren op korte termijn beschikbaar is en de klant met de mobiele telefoon dus ook betaaltransacties kan doen en saldo informatie kan opvragen. De mobiele telefoon kan dan ook rechtstreeks vanaf de girorekening worden opgewaardeerd. Tot die tijd kan opwaarderen van het beltegoed plaatsvinden via de Girofoon. Klanten ontvangen hierover aanvullende informatie.

Over Postbank
Met ruim 7 miljoen rekeninghouders is Postbank een van de grootste financiële dienstverleners in Nederland. De betaalservice is een belangrijk aspect van onze dienstverlening. Maar Postbank doet meer. Via de Girorekening biedt Postbank niet alleen diensten zoals betalen en sparen, maar ook lenen, beleggen, verzekeren en hypotheken. Postbank beschikt over de deskundigheid om al deze producten en diensten voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk te maken. Want gemak voor de klant staat voorop. De Postbank streeft ernaar klanten op actieve wijze en via diverse distributiekanalen een breed assortiment scherpgeprijsde en heldere producten te bieden die hun belofte waarmaken. Door moeilijke producten makkelijk te maken, stelt de Postbank klanten in staat zelf keuzes te maken en financiële doelen te realiseren. Meer informatie is te vinden via www.postbank.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Postbank start uitlevering half miljoen mobiele telefoons '
Lees ook