Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
22 mei 2002

Donderdag 30 mei: derde actie van 30-jarig bestaan Postcode-presentjesactie op Autotron Rosmalen

Op donderdag 30 mei staat de derde actie in het kader van het 30-jarig bestaan van Autotron op het programma. Dit keer speelt de postcode van de bezoekers de hoofdrol: iedereen die het cijfer 3 n 0 in zijn postcode heeft, kan op vertoon van een geldig legitimatiebewijs met zijn of haar postcode een kleinigheidje ophalen in de winkel van Autotron. Ook de actie voor de jarigen geldt weer op de 30e: zij die net als Autotron in 2002 ook hun 30e verjaardag vieren, krijgen op elke 30e van de maand dat Autotron open is op vertoon van een geldig legitimatiebewijs (met geboortedatum) een leuke verrassing.

De postcode-presentjesactie is de derde actie uit een serie van in totaal zes acties in het kader van het 30-jarig bestaan van Autotron Rosmalen.

Postcode
Bij de derde actie van het 30-jarig bestaan staat deze keer de postcode van de bezoeker centraal. Iedereen die op donderdag 30 mei met een legitimatiebewijs met daarop de postcode van zijn of haar woonplaats naar Autotron komt, kan een kleinigheidje ophalen in de souvenirshop van Autotron. De samenstelling van de postcode maakt daarbij niet uit: als er een drie en een nul in de postcode voorkomt, is dat voldoende.

Verrassing voor jarigen
Het 30-jarig bestaan van Autotron wordt vooral gevierd voor de belangrijkste relaties: de bezoekers. Voor hen staan het hele jaar door een aantal ludieke acties gepland die te maken hebben met 'dertig'. Zo zal er op elke 30e van een maand dat Autotron open is (maart, april, mei, juni, juli en augustus), een andere actie zijn. De eerste actie was met Pasen, de tweede nu op Koninginnedag. Een actie die het hele jaar loopt, is voor hen die net als Autotron in 1972 geboren zijn en dus ook in 2002 hun 30e verjaardag vieren; zij krijgen op elke 30e van de maand dat Autotron open is op vertoon van een geldig legitimatiebewijs (met geboortedatum) een leuke verrassing.

Autotron Rosmalen
Autotron Rosmalen is op 30 mei en daarna dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Van 7 september t/m 6 oktober geldt een weekendopenstelling. In de herfstvakantie (12 t/m 27 oktober) is Autotron weer dagelijks geopend. De entree is gratis voor kinderen tot en met 3 jaar, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar bedraagt de toegang 8,20 en voor volwassenen 10,00. Naast het automuseum AutoDome is er voor kinderen het autopretpark met verschillende attracties. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld zelf hun rijbewijs halen. Autotron is makkelijk te vinden aan de A50
's-Hertogenbosch-Nijmegen door de ANWB-borden te volgen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Postcode-presentjesactie op Autotron Rosmalen '
Lees ook