Gemeente Oostburg


NIEUWSBERICHT

Nieuws en Persberichten

Postcodeloterij deelt uit in heel Oostburg

Alle deelnemers aan de Nationale Postcodeloterij in Oostburg delen morgen mee in de Zomerkanjer. Eén van hen wint 7,5 miljoen gulden, de anderen verdelen in totaal 2,7 miljoen.

De wijkprijs valt op postcode 4501; omdat heel Oostburg die code heeft, delen alle deelnemers mee. Welke twee letters áchter die cijfers de winnaar van de echte hoofdprijs bepalen, is nog niet bekendgemaakt.

De winnende postcode wordt morgen onthuld door Henny Huisman en Caroline Tensen, die vanaf zes uur `s middags op de Markt aanwezig zijn. De bekendmaking van de winnende postcode is zondag 2 september vanaf 20.30 uur op televisie te zien op Nederland 2.

Landelijk doen 2,2 miljoen adressen mee aan de postcodeloterij; ongeveer veertig procent van de bevolking. Uitgaand van dat gemiddelde ontvangen de deelnemers in Oostburg die de wijkprijs mogen verdelen gemiddeld een kleine vierduizend gulden.

Een team van de gemeente is met politie, brandweer en EHBO momenteel druk bezig met de laatste voorbereidingen.Deel: ' Postcodeloterij deelt uit in heel Oostburg '
Lees ook