TROS

Postcodeloterij Miljoenenjacht schrijft historie

POSTCODELOTERIJ MILJOENENJACHT SCHRIJFT HISTORIE

Zondag 2 september om 21.00 uur op Nederland 2 zendt de TROS een zeer speciale aflevering uit van POSTCODELOTERIJ MILJOENENJACHT. In deze uitzending reiken Henny Huisman en Caroline Tensen in Oostburg (Zeeuws Vlaanderen) voor de eerste keer de ZomerKanjer van de Nationale Postcode Loterij uit.
TROS-presentatrice Linda de Mol gaat in de studio in Aalsmeer met 1000 kandidaten op Miljoenenjacht.
Via een bloedstollende afvalrace komen uiteindelijk twee (in plaats van de gebruikelijke 1 kandidaat) van de 1000 mensen in de finale. Wie in de finale als eerste 7 vragen goed beantwoordt wint 10 miljoen gulden; nooit eerder vertoond op de Nederlandse televisie!

DRIE NIEUWE MILJONAIRS IN OOSTBURG
Donderdag 30 augustus is voor de bewoners van Oostburg (Zeeuws Vlaanderen) een heuglijke dag geworden. Alle bewoners van de Langestraat met postcode 4501 BS mochten met elkaar 7,5 miljoen gulden van de Nationale Postcode Loterij ontvangen.
Henny Huisman en Caroline Tensen maakten op het feestplein De Markt in Oostburg de laaste 2 cijfers van de winnende postcode bekend. In totaal zijn er in de postcode 4501 BS zeven mensen lid van de Nationale Postcode Loterij met een totaal aan 12 loten. Dit betekent dat er 3 nieuwe miljonairs in Nederland zijn bijgekomen: een gezin wint fl. 1.442.307,69 gulden, een gezin wint fl.
1.586.538,46 gulden en een gezin tenslotte wint maar liefst fl.
1.947.115,38. (De hoogte van het bedrag dat gewonnen is hangt onder meer af van het aantal Kanjerpunten dat men heeft verzameld).

Maar heel Oostburg kon feest vieren. Alle inwoners van Oostburg die lid zijn van de Nationale Postcode Loterij vielen in de prijzen. In totaal zijn er zo'n 600 mensen in Oostburg lid van de Nationale Postcode Loterij. Gaston Starreveld bracht hen het blijde nieuws dat zij met elkaar 2,7 miljoen gulden hadden gewonnen. De uitreiking van de ZomerKanjer wordt zondag uitgezonden in het programma Postcodeloterij Miljoenenjacht, om 21.00 uur op Nederland 2.

Deel: ' Postcodeloterij Miljoenenjacht schrijft historie '
Lees ook