Gemeente Haarlemmermeer* Persberichten


* 6 april 1999

... postkantoor Rijsenhout wordt wijkgebouw

Het voormalige postkantoortje aan de Schouwstraat in Rijsenhout biedt voortaan onderdak aan diverse instanties die zich bezig houden met de leefbaarheid in de buurt. Het gaat om de politie, gemeentelijk rayonbeheer (beheer en onderhoud van de openbare buitenruimte), stichting Meerwaarde (opbouw-, jongeren- en ouderenwerk en maatschappelijk werk) en Woonmaatschappij De Vaart. Wethouder mevrouw J.M.M. van Popering verricht op vrijdag 9 april met de betrokken instanties de openingshandeling.

"Dit nieuwe wijkgebouw is een mooi voorbeeld van hoe we in Haarlemmermeer omgaan met integraal buurtbeheer. Verschillende instanties die werkzaam zijn in de buurt zetten we bij elkaar, zodat de onderlinge samenwerking sneller en beter wordt. Voor de bewoners is het wijkgebouw een laagdrempelige voorziening waar ze gemakkelijk voor allerhande zaken terecht kunnen", aldus wethouder Van Popering.
De verschillende instanties houden regelmatig spreekuren waar bewoners terecht kunnen met vragen, opmerkingen en klachten. Het wijkgebouw is gevestigd aan de Schouwstraat 12 in Rijsenhout en het algemene telefoonnummer is (0297) 367661.
De opening wordt verricht tijdens een bijeenkomst in dorpshuis De Reede, Schouwstraat 14. Aanvang: 16:00 uur.
noot voor de redactie
Vertegenwoordigers van de media zijn van harte welkom op 9 april aanstaande vanaf 16:00 uur.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Yvonne de Groot (persvoorlichting), tel. (023) 5676246

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen

Deel: ' Postkantoor Rijsenhout wordt wijkgebouw '
Lees ook