Precieze kleurmeting betaalbaar voor iedere kwaliteitscontroleur


KROMMENIE, 20090703 -- Color-Tec brengt betrouwbare kleurmeting binnen handbereik voor iedereen die kleurcontroles wil uitvoeren. Zeer voordelig, niet groter dan een PC-muis, en met krachtige software-integratie slaat de nieuwe Colorimeter van Color-Tec werkelijk alle records.

De technische doorbraak van de Color-Tec PCM kleurmeter betekent eveneens een prijsdoorbraak. De LED-belichting maakt het instrument zeer betrouwbaar en zeer voordelig in de aanschaf. LED-belichting wordt door het gebruik alleen maar stabieler, terwijl de gangbare Xenon lampen in kleurmeters voor een betrouwbaar resultaat jaarlijks gekalibreerd moeten worden. Color-Tec geeft levenslange garantie op de LED-belichting van haar kleurmeters.

De voordelige Colorimeter stelt zelfs metamerie vast. Metamerie is het verschijnsel dat kleuren die er in een bepaalde lichtomgeving identiek uitzien, onder een andere lichtbron heel verschillend blijken te zijn.

De Colorimeter is er in verschillende uitvoeringen: 45/0 of diffuus en met verschillende maten meetopeningen.

De Colorimeter is een handheld, niet groter dan een PC-muis, en kan gemakkelijk op de computer worden aangesloten om geavanceerde kleuranalyses uit te voeren. Speciaal voor de Color-Tec Colorimeter is het programma Colorsoft QCW (Quality Control for Windows) ontwikkeld, een zeer uitgebreide en voordelige softwaretool voor geavanceerde kleuranalyses.

De Color-Tec Kleurmeters worden in diverse industrien gebruikt, zoals verf-, kunststof- en rubber-, baksteen-, voedselindustrie alsmede de grafische industrie, textielindustrie, keramische- en cosmetica-industrie.

Color-Tec wordt in Europa vertegenwoordigd door Color Technics in Krommenie. De Color-Tec PCM is al verkrijgbaar vanaf 3100 euro, afhankelijk van type en uitvoering, de bijbehorende software al vanaf 895 euro.

Bezoek voor meer informatie of contact de website: www.colortechnics.nl


Deel: ' Precieze kleurmeting betaalbaar voor iedere kwaliteitscontroleur '
Lees ook