Vrije Universiteit Amsterdam

Informatie voor de pers. Vrije Universiteit Amsterdam. 08/05/2002


---

Presentatie van het boek Het morele gezicht van de overheid verplaatst naar andere locatie

U ontving inmiddels al enkele malen (excuses daarvoor!) van de Vrije Universiteit een persbericht, getiteld Politici willen eerlijk zijn; ambtenaren deskundig. Het ging over het congres Bestuurlijke integriteit in het openbaar bestuur, waarop het boek Het morele gezicht van de overheid. Waarden, normen en beleid zou worden gepresenteerd. De Vereniging voor Overheidsmanagement heeft echter net na de verzending van dat bericht besloten de conferentie naar een andere datum te verplaatsen. De auteurs van het boek willen de boekpresentatie toch op donderdag 16 mei door laten gaan, maar dan om 15.00 uur en op een locatie van de Vrije Universiteit, namelijk De Boelelaan 859. Dit gebouw ligt buiten de campus van de VU: vanaf (de tramhalte naast) het hoofdgebouw aan de De Boelelaan 1105 moet u in oostelijke richting lopen.

Op www.vu.nl, onder persberichten, vindt u een nieuwe versie van het persbericht getiteld Politici willen eerlijk zijn; ambtenaren deskundig. U als e-mail-abonnee heeft dat bericht al in uw mailbox gekregen. Er staat achtergrondinformatie in over het boek en de auteurs (prof. dr. Hans van den Heuvel, prof. dr. Leo Huberts en drs. Suzan Verberk), en nogmaals de correcte gegevens over plaats en tijd.

Wilt u komen op 16 mei, dan moet u zich opgeven bij Vera Boots van de afdeling Bestuurs- en communicatiewetenschappen van de VU, tel. 020 4446805, e-mail dw.boots@scw.vu.nl. Met vragen kunt u contact opnemen met de Dienst Communicatie van de VU, tel. 020 4445666, e-mail .


---

2002-05-08 / pb 2.045.0 / RL

References


1. dw.boots@scw.vu.nl

2. aj.lindhout@dienst.vu.nl

Voor meer informatie over promoties, oraties en alle overige activiteiten die vermeld staan in dit e-mailbericht, kunt u terecht bij de dienst Communicatie, e-mail: communicatie@dienst.vu.nl, https://www.vu.nl of tel. (020) 444 5666.

Deel: ' Presentatie boek morele gezicht van de overheid verplaatst naar ande.. '
Lees ook