Presentatie innovatief duurzaam chalet op het VeluwsBospark


Recreëren met oog voor de natuur

PUTTEN, 20140707 -- Het VeluwsBospark in Putten bestaat deze zomer 40 jaar en zal dit op 30 augustus samen met geïnteresseerden en genodigden vieren. Met de presentatie van een innovatief en duurzaam chalet geeft het VeluwsBospark haar visitekaartje af voor de volgende 40 jaar.

Voor deze feestelijke bijeenkomst is gekozen voor een fair met het thema ‘recreëren met oog voor de natuur’. Van 12.00 tot 15.00 uur is het park opengesteld voor belangstellenden en zijn er verschillende kramen met informatie over milieubewust recreëren en leven. Het hoogtepunt van de middag is de presentatie van het nieuwe duurzame chalet.

Het chalet is onder architectuur ontworpen, energieneutraal en vormt een harmonieus geheel met de natuur. Dit is o.a. terug te vinden in de gekozen materialen en het geavanceerde systeem dat zorgt voor warmtewinning en warmteafgifte. Het chalet is in diverse maten en uitvoeringen leverbaar. Op het VeluwsBospark zijn ruime kavels beschikbaar voor chalets tot 75 m2. Levering op andere locaties is eveneens mogelijk.

Het VeluwsBospark voert een milieuvriendelijk beleid, met als uitgangspunt dat ook toekomstige generaties nog volop kunnen genieten van de natuur. Het park beschikt over een wand van 260 zonnepanelen waarmee alle chalets worden voorzien van elektriciteit. Tevens is er een laadpaal kosteloos beschikbaar voor bewoners met een elektrische auto. Het recreatiepark is gericht op volwassenen, die de drukte van alledag willen ontvluchten. Om deze gewenste rust te kunnen garanderen, biedt het park geen horeca- en speelgelegenheden aan.

Wilt u dit evenement bijwonen, kom gerust op 30 augustus naar het VeluwsBospark in Putten. De toegang is vrij. Bezoekers die zich van te voren aanmelden via onze website ontvangen een ‘groene’ verrassing. Zie voor meer informatie onze website www.VeluwsBospark.nl.


Deel: ' Presentatie innovatief duurzaam chalet op het VeluwsBospark '




Lees ook