PERSBERICHT - MEI 1999

Presentatie voor reisbranche op 8 juni in Den Bosch

ReisWeb, eerste reiscommunity op Internet

OLM Community Marketing in Eindhoven opent binnenkort de eerst echte reiscommunity op Internet. Op dinsdag 8 juni om 14.00 uur zal de reisbranche tijdens een presentatie in Retail One, European Competence Center for Internet Retailing te Den Bosch kennis kunnen maken met dit nieuwe concept rondom reizen op Internet.

Onderzoek
Tijdens de presentatie zal eveneens worden ingegaan op de resultaten van een onderzoek dat OLM heeft uitgevoerd onder bedrijven en consumenten ten aanzien van de invulling van het concept van ReisWeb. De presentatie zal afgesloten worden met een rondleiding door Retail One. Graag nodigen wij u uit aanwezig te zijn tijdens deze presentatie.

ReisWeb beoogt het startpunt te worden voor de vakantieganger, die zijn reis wil voorbereiden via Internet. Op ReisWeb is een hoop achtergrondinformatie te vinden die mensen helpt bij het plannen van hun vakantie. Hierbij valt te denken aan landeninformatie, informatie over soorten vakanties en allerlei nuttige reisinformatie.

Ervaringen uitwisselen
ReisWeb bevat daarnaast een virtuele gemeenschap waar reislustigen elkaar kunnen ontmoeten en op vele manieren reiservaringen met elkaar kunnen uitwisselen. Uniek is dat ieder lid van de virtuele gemeenschap de beschikking krijgt over een eigen reispagina, die een heleboel mogelijkheden biedt. Zo kan men zelf allerlei informatie en ervaringen aan ReisWeb toevoegen en kan men interessante informatie opslaan in de eigen reispagina. De vakantieplanner helpt de vakantieganger zijn vakantie van A tot Z te plannen.

Vakantie plannen
Het moet voor de vakantieganger op korte termijn mogelijk worden via ReisWeb zijn volledige vakantie te plannen vanachter zijn computer. Uit onderzoek is gebleken dat de consument hieraan behoefte heeft. Voor de reisbranche ligt hier een nieuwe uitdaging om ook op Internet de vakantieganger op zijn wenken te bedienen.

ReisWeb zal naar verwachting in juni online gaan.

Meer informatie over ReisWeb kunt u krijgen bij Rob Oostveen of Yvonne Kokkelkoren, tel: 040 - 2434855 of info@reisweb.nl.

OLM Community Marketing exploiteert al enige tijd met succes een vergelijkbaar concept rondom eten en drinken, SmulWeb. U vindt SmulWeb op www.smulweb.nl.

OLM, bureau voor On-line Marketing bv
Vonderweg 14
5616 RM Eindhoven
Tel: 040 - 243 48 55
Fax: 040 - 251 95 91
https://www.olm.nl
ykokkelkoren@olm.nl

Deel: ' Presentatie ReisWeb, eerste reiscommunity op Internet '
Lees ook