STICHTING PROMOTIE DEN HAAG

uitpakken

"UITPAKKEN GEBLAZEN"

Op zaterdag 15 mei verschijnt de Theater & Concert Bestelgids 1999-2000 van Uitpost Haaglanden.. Om de gids feestelijk te lanceren wordt het in de Haagse binnenstad op zaterdag 15 mei tussen 13.00 en 16.00 uur "Uitpakken geblazen."
De culturele instellingen uit Den Haag presenteren zich dan op opvallende wijze in de grootwinkelbedrijven in de omgeving van de Grote Marktstraat:


- Het Nationale Toneel presenteert theaterkostuums bij C&A
- Carol Linssen en Sacha Bulthuis (Toneelgroep de Appel) spelen Ionesco in de etalage van Maison de Bonneterie
- Het Nederlands Dans Theater geeft een balletles in de Bijenkorf
- Een strijkkwartet van het Residentie Orkest bij Hulshoff Wonen
- Stella Den Haag met een slagwerkconcert in Peek & Cloppenburg
- Jazz in de Bijenkorf

- Mime in de etalage van V & D

- Beeldend kunstenaars maken in de Hema een schilderij met Hemaverf

- Salonmuziek bij Albert Heijn

- Het Paard presenteert popmuziek bij De Zwarte Ruiter (Grote Markt)

Op het podium in de Grote Marktstraat staan: Robert Jan Stips, Slagwerkgroep Den Haag, de Nederlandstalige band Lichterlaaie en als afsluiter Nurlaila met een extra grote begeleidingsband.(Zie verder het bijgevoegde programma.)

Naast het podium staat een informatietent waar de Theater & Concert Bestelgids 1999-2000 van Uitpost af te halen is en alle theaters uit de regio informatie geven over hun programma's voor het komende seizoen.

Sjaak Bral zal op Radio West rechtstreeks verslag doen van "Uitpakken geblazen".

"Uitpakken geblazen" is een initiatief van Uitpost Haaglanden, Radio West, de grootwinkelbedrijven in de Haagse binnenstad en de culturele instellingen in Den Haag en omstreken.
Met dank aan het VSB Fonds Den Haag e.o., Gemeente Den Haag/Dienst Onderwijs Cultuur en Welzijn en Stichting de Versiering.

.

De Theater & Concert Bestelgids bestaat uit ruim 375 verschillende theater-, muziek-, cabaret- en dansprodukties (ruim 700 voorstellingen) in Den Haag, Zoetermeer, Delft, Rijswijk en Naaldwijk. Met de bestelbon kan naar eigen keuze een favoriet abonnement samengesteld worden. De kaarten worden vervolgens bij de klant thuis bezorgd.

niet voor publicatie

Deel: ' Presentatie Theater & Concertgids Uitpost Haaglanden '
Lees ook