Bilderberg Hotels en Restaurants

Nieuws

1-10-2001
7-9-2001

1-10-2001


Prestige Meetings & Services maakt gebruik van speciale, volledig aangepaste vergaderruimten, waarbij persoonlijke service, comfort, ambiance en innovatieve faciliteiten centraal staan.

Het concept voorziet in twee typen
vergaderruimten:

Multifunctionele conferentiezalen voor ca. 25-50 deelnemers en boardrooms voor exclusieve bijeenkomsten op bestuurs- en directieniveau tot max. 20 deelnemers. Die zijn voorzien van plasma-schermen (boardroom) of LCD-projectoren (meetingroom), DVD-spelers en surround-sound, alsmede van andere vormen van audiovisuele ondersteuning. Door middel van draadloze AMX-techniek kan de gast zelf de bediening van projectoren, geluid, computers, maar ook verlichting en klimaatcontrole naar eigen hand zetten.

Uniek binnen het nieuwe vergaderconcept is de introductie van de Prestige Meetings & Services Manager, een speciaal toegewezen contactpersoon die verantwoordelijk is voor het verloop van de totale bijeenkomst vanaf het moment van de informatieaanvraag of reservering. Tijdens de bijeenkomst onderhoudt de Prestige Meetings & Services Manager een directe hotline telefoon-verbinding met de confererende gast, om onmiddellijk en zonder tussenkomst van derden optimale service te kunnen bieden.

Bilderberg heeft een uitstekende naam op de conferentiemarkt hoog te houden. Onze gasten verwachten meer dan alleen state-of-the-art mogelijkheden en persoonlijke aandacht. Het concept van Prestige Meetings & Services komt daar volledig in tegemoet door allerlei services te integreren. Zo is er bijvoorbeeld voor Prestige Meetings & Services een compleet nieuwe lijn coffeebreaks, culinaire lunches en diners en andere creatieve onderbrekingen ontwikkeld, om vergadergasten een nieuwe totaalervaring te bieden, aldus Govert Janzen, product manager van Bilderberg Hotels & Restaurants. Prestige Meetings & Services is dan ook alleen als totaal arrangement te reserveren. Je kunt niet alleen de speciale vergaderruimten boeken, zonder de andere elementen. Of alleen een Prestige lunch boeken. Dat doet afbreuk aan het exclusieve concept.

Per hotel zullen slechts één of enkele zalen het predikaat Prestige Meetings & Services krijgen.
Twee Bilderberg Hotels beschikken al over Prestige Meetings & Services: Hotel De Bilderberg te Oosterbeek heeft de primeur van een compleet ingerichte boardroom (tot max. 20 personen) en Bilderberg Résidence Groot Heideborgh te Garderen beschikt over een Prestige conferentieruimte met een capaciteit van 25 personen, uit te breiden tot max. 75 personen. In de loop van 2002 wordt het aantal Bilderberg Hotels met Prestige Meetings & Services verder uitgebreid met vier nieuwe hotellocaties in de Randstad en Noord-Nederland. De Prestige Meetings & Services arrangementen vormen een toevoeging op de bestaande Bilderberg vergaderarrangementen, die voor wat betreft inhoud, boekingsmogelijkheden en service zijn uitgebreid.

Bilderberg Hotels & Restaurants is een onderdeel van het Britse beursgenoteerde hotelconcern Queens Moat Houses en beschikt in Nederland over 25 hotel- en restaurantbedrijven in het vier- en vijfsterren-segment. Over het jaar 2000 werd een omzet behaald van ruim 113 miljoen euro (250 miljoen gulden). Bij Bilderberg werken meer dan 1.200 medewerkers.

Deel: ' Prestige Meetings & Services in Bilderberg Hotels '
Lees ook