PRICEWATERHOUSECOOPERS

Presentatie eCRMLive(tm)

Presentatie eCRMLive(tm)

PricewaterhouseCoopers presenteert op 7 maart via een live webcast eCRMLive(tm). Een primeur in Europa op het gebied van multimediaal klantcontact.

Veel bedrijven kampen nu nog met de directe communicatie met hun klanten. eCRMLive(tm) zorgt voor efficienter en effectiever klantcontact door het samenbrengen van stem en e-mail met webchat, web collaboration en Voice Over Internet. Nog nooit was het zo makkelijk om klantrelaties te managen.

Tijdens de live webcast wordt eCRMLive gepresenteerd. CRM-specialisten van PricewaterhouseCoopers van over de hele wereld nemen hieraan deel. Zij zullen een aantal brandende vragen beantwoorden over customer contact in de e-world in een reeks realtime, reallife klantsituaties.

Frans Pigeaud, eCRM specialist en director bij PricewaterhouseCoopers, is de dagvoorzitter en zal de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van eCRM toelichten en bovendien de aftrap geven voor het unieke concept eCRMLive(tm).

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 7 maart a.s., aanvang 13.00 uur en wordt gehouden in het kantoor van PricewaterhouseCoopers Management Consultants, Archimedeslaan 21
te Utrecht.

U kunt u aanmelden bij Heleen van der Kemp, via mail: heleen.van.der.kemp@nl.pwcglobal.com, fax 030 2194065 of telefoon: 030 2194064

Wij stellen uw komst zeer op prijs.

02 mrt 00 10:10

Deel: ' PricewaterhouseCoopers presenteert eCRMLive via live webcast '
Lees ook