AutoRai

3-10-2001

Voordelige Suzuki Alto nog goedkoper

De prijs van de Suzuki Alto 1.0 GA is met ingang van oktober verlaagd naar 6.999,- Euro ( 15.423,77).

De voordeligste auto in het dagelijks gebruik wordt dus nog goedkoper. De Consumentenbond heeft de Suzuki Alto 1.0 GA immers aangemerkt als de auto met de laagste kosten in het dagelijks gebruik.

De prijsverlaging houdt direct verband met de komst van de Euro. Suzuki voert de nieuwe Euro al per 1 oktober door in zijn prijzen en heeft er daarbij voor gekozen om die, waar mogelijk, naar beneden bij te stellen.

Al sinds 1993 behoort de Suzuki Alto 1.0 GA tot de goedkoopste autos in het gebruik. Zeven keer heeft de Consumentenbond hem in zijn jaarlijkse onderzoek als de voordeligste aangewezen. In het onderzoek tellen alle factoren mee: aanschafprijs, brandstofverbruik, onderhoud, afschrijving, renteverlies, verzekering en houderschapbelasting.

De Suzuki Alto 1.0 GA heeft zijn spaarzame reputatie mede te danken aan het lage verbruik en de geringe onderhoudskosten. Hieruit blijkt een grote betrouwbaarheid en duurzaamheid. De prijsverlaging legt nu gewicht in de schaal om deze reputatie ook dit jaar vast te houden.

Deel: ' Prijs van Suzuki Alto is verlaagd '
Lees ook