Gemeente Enschede

Prijsuitreiking ballonnenwedstrijd eindfeest project herinrichting pleinen
Enschede, 24 september 2001
Woensdagmorgen 26 september 2001 reikt Marco Aelen van de Rabobank Enschede de hoofdprijzen uit voor een ballonnenwedstrijd van de kinderen van de basisscholen in Enschede Noord.

Op 14 juni 2001 heeft het eindfeest voor het project herinrichting speelpleinen plaatsgevonden. Eén van de festiviteiten tijdens het eindfeest was een ballonnenwedstrijd voor de kinderen van de basisscholen in Enschede Noord.
Op de voormalige voetbalvelden van Roombeek zijn tijdens het eindfeest ongeveer 900 ballonnen opgelaten. Circa 425 kaartjes van de ballonnen die zijn opgelaten zijn teruggestuurd. De ballonnen zijn op drie `landingsplaatsen' neergekomen, te weten: Buurse, Bad Oeynhausen en Kirchlengern. De laatste twee plaatsen liggen onder de rook van Osnabrück in Duitsland. Omdat Bad Oeynhausen iets verder ligt, worden de hoofd- en troostprijzen verdeeld onder de kinderen wiens ballon daar is terechtgekomen.

Er zijn drie hoofdprijzen en een aantal troostprijzen over de vijf basisscholen te verdelen. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door de Rabobank Enschede.
De 1
e prijs is voor een oud groep-8 leerling van De Noordlinde-Van Damstraat, de 2e prijs is voor een leerling van de Bonifatiusschool en de 3e prijs voor een leerling van de Anna van Burenschool. Enkele kinderen van De Noordlinde-Zaanstraat en De Toermalijn ontvangen een troostprijs.

Het programma voor de prijsuitreiking ziet er als volgt uit:
* 09.00 uur prijsuitreiking op De Noordlinde-Van Damstraat aan de Dr. J. van Damstraat 32

* 09.45 uur prijsuitreiking op de Bonifatiusschool aan de Zaanstraat 12

* 10.30 uur prijsuitreiking op de Anna van Burenschool aan de Meeuwenstraat 4


---

naar boven

Deel: ' Prijsuitreiking ballonnenwedstrijd Enschede '
Lees ook