Prijsvechter onbemande tankstations Tinq op weg naar 100

Met de opening van het derde Tinq tankstation in Leeuwarden groeit Tinq tot 97 locaties in Nederland

HARDERWIJK, 20060728 -- Wie snel en goedkoop brandstof wil tanken, kan vanaf nu terecht bij het gloednieuwe Tinq tankstation aan de Troelstraweg 151 te Leeuwarden. Een nieuw adres om diesel en benzines te tanken tegen scherpe prijzen. De formule van Tinq is bijzonder succesvol en Tinq is inmiddels uitgegroeid tot marktleider van lokaal opererende, onbemande tankstations in ons land. Merken als ANWB en Tango volgen op korte afstand.


Het derde Tinq tankstation in Leeuwarden is de opmaat naar het 100e station van de Tinq keten in Nederland. Het nieuwe Tinq-station is gevestigd op de plaats van het voormalige Gulf-station aan de Troelstraweg.

Tinq is een concept van onbemande tankstations, waarbij snelheid, gemak, veiligheid en een lage prijs gecombineerd worden met een professionele dienstverlening en goede kwaliteit. Met het concept van onbemande stations met een goede, afgebakende service, speelt Tinq in op de wensen van klanten die rechttoe rechtaan brandstof willen tanken.
Onder het motto 'Goedkoper Tanken' benadrukt Tinq het prijsvoordeel voor de consument. Daarnaast moeten snelheid en gemak de klant aanspreken. Betalen kan direct aan de pomp met de pinpas (van bank of giro) en de multitankcard of travelcard. Ook is het voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk via www.tinq.nl de Tinq-pas aan te vragen.

Door de service tot de kern te beperken - zo heeft Tinq geen shop, geen spaarsysteem en ontbreekt persoonlijke bediening - kan Tinq een kwalitatief hoogwaardig product tegen een lage prijs bieden. Tinq in Leeuwarden is 24 uur per dag geopend 7 dagen per week.

Deel: ' Prijsvechter onbemande tankstations Tinq op weg naar 100 '
Lees ook