Ingezonden persbericht

Prijzen uitgereikt op PromZ Event 2003

AMSTERDAM, 20030326 -- Dinsdagavond 25 maart zijn op PromZ Event 2003 in Jaarbeurs Utrecht de vakprijzen en publieksprijzen uitgereikt in de categorieën relatiegeschenken en premiums. De PromZ Promotional Product of the Year Awards 2003 van de vakjury zijn gewonnen door de firma Cityboek met het product EcoSphere in de categorie relatiegeschenken en door Technolyt met de Earbag in de categorie premiums. Tevens zijn er nieuwe vakprijzen uitgereikt voor de Distributor en de Supplier of the Year 2002.

PromZ Promotional Product of the Year Awards
De EcoSphere van Cityboek is het eerste volledig gesloten ecosysteem in Nederland. Het is een complete miniatuurwereld in glas, met levende micro-organismen. De EcoSphere is het resultaat van wetenschappelijk onderzoek door de NASA. De Earbag van Technolyt is een nieuw soort oorwarmer, die met een bepaald gepatenteerd systeem om het oor klemt waardoor geen hoofdband meer nodig is. De Earbag is draagbaar onder hoeden en helmen. Op de verschillende uitvoeringen van de Earbag kunnen logo's worden gedrukt of geborduurd.

Nominaties zijn er dit jaar in de categorie relatiegeschenken voor de firma Sell-Plan met de Cabriobon, een cadeaubon voor een dag genieten van het rijden in een cabrio en voor het bedrijf Gidion met de Kelsyus Floating Lounger, een drijvende hangmat voor in het water. In de categorie premiums zijn er nominaties voor Interpay Nederland met de Private Label Prepaid Chipknip en voor BLOOM, design for business met de CUPCUP, een kunststof kopje met een zuignapje eronder. Het publiek kiest dit jaar evenals de vakjury voor Cityboek met de EcoSphere in de categorie relatiegeschenken. In de categorie premiums gaat de publieksprijs naar Repeat met de Liquid Mouse.

Nieuwe prijzen voor de branche
Voor de nieuwe vakprijzen voor het vak zijn de winnaars: de prijs Distributor of the Year 2002 is gewonnen door Pasco Promotions B.V. en de Supplier of the Year 2002 door Buttonboss B.V..

Alle winnende producten en bedrijven zijn tot en met vandaag te zien op PromZ Event 2003 in Jaarbeurs Utrecht. Openingstijden van 10.00 tot 18.00 uur.

Over PromZ
PromZ Event, onderdeel van PromZ Platform, is een initiatief van Het Portaal Uitgevers te Amsterdam en vindt dit jaar voor de derde maal plaats. PromZ Event richt zich op producenten, leveranciers en afnemers van promotionele producten en diensten en is de toonaangevende vakbeurs op dit gebied in de Benelux. PromZ Event 2003 bevat drie thema´s: de Noviteitenshow met relatiegeschenken en premiums; PromZ Fashion Avenue met corporate identity clothing en promotionele kleding en schoeisel en PromZ AlternativeZ met reizen, sportieve en adventure incentives en onderscheidende relatie- en eindejaarsgeschenken. Naast het jaarlijkse PromZ Event zijn er nog andere PromZ-activiteiten zoals de tijdschriften PromZ Magazine (hét vakblad met een oplage van 15.000), PromZ Vak (voor de vakhandel in promotionele producten en diensten in Nederland en België), PromZ Fashion (promotionele kleding en corporate identity clothing), de PromZ BuyersGuide (jaarlijkse gids met producten en hun leveranciers) en de PromZ Website. Meer informatie biedt www.promz.nl.

Deel: ' Prijzen uitgereikt op PromZ Event 2003 '
Lees ook