23-07-2001 *** BRON: LTV

= WWW.LOWLANDS.NL =

= LOWLANDS PRIJZENFESTIJN =

= NACHTUURTJES =
= HOGERE GRONDEN =
= GRATIS ETEN =
= OFFICIELE LOWLANDSGIDS =
= SPECIAAL LTV SHIRT =

= LOWLANDS PRIJZENFESTIJN =
Voor alle trouwe Lowlanders op deze nieuwsbrief hebben we dit speciale Prijzenfestijn georganiseerd. Je maakt kans op 2 toegangskaarten, 2 LTV shirts, 5 prullenbakken en 5 zeepjes. Wil jij winnen? Beantwoord onderstaande vragen en mail ze naar info@lowlands.nl ovv Prijzenfestijn. Vraag 1
Welke Lowlands 2001-band stond ook op de eerste editie van het festival in 1993?

Vraag 2
Bij welke band/gezelschap kun je op Lowlands de tango leren dansen? Vraag 3
In welke tent kun je op zaterdag een explosie aan Nederlands talent ondergaan?

Insturen kan tot en met 3 augustus 2001 en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

= NACHTUURTJES =
Na alle live-bands nog niet moe? Dan kun je terecht bij alle dj's op Lowlands. Of het nu de jaren tachtig party of The Fucking DeWaele Brothers zijn in de Golf, of het de unieke Underground Resistance/430 West package in de India is of de vaste dj's in de Alpha tent. Je heupen moeten op en neer. Alle dj's tot nu toe kun je vinden op www.lowlands.nl.
***

= HOGERE GRONDEN =
Ook de Higher Ground begint zich nu te vullen. Na Antibalas Afrobeat Orchestra, Solex en Peatbog Faeries kun je hier ook terecht voor het Nederlandse Mimezine. Samen met de huisdj's Rader en Double J zorgen die dat ook hier de voetjes van de vloer kunnen.


***

= GRATIS ETEN =
Budgetlowlands voor de boeg? Er bestaat een mogelijkheid dat je gratis kunt eten op het festival. Tijdens zijn interactieve driegangenshow zal Pierre Wind koken, laten proeven en vertellen. Met Armand, Pinkpop organisator Jan Smeets en Arie Ribbens en jij? Bemachtig de lowlandsgids op 1 augustus en doe mee aan de prijsvraag. Je mag niet alleen aanschuiven, maar een zak lowlandsmuntjes en een shirt wachten op je.
***

= OFFICIELE LOWLANDSGIDS =
Wil je nou eindelijk wel eens weten op welke dag, waar en wanneer een band of dj speelt? Op 1 augustus vind je in De Volkskrant de enige echte officiële en meest uitgebreide Lowlandsgids met recepten, bio's, strips, verhaaltjes en foto's. Van Manu Chao tot Charlie's Angels van Danny Malando tot en met Fokke en Sukke en van Beef tot en met Marky, Patife & Darisson. Kost je nog geen knaak, weet je gelijk wat er speelt en lees je ook nog eens wat wereldnieuws.


***


***
Stuur deze nieuwsbrief naar al je vrienden en kennissen. Lid worden van deze nieuwsbrief kan op www.lowlands.nl. Klik daar op PLOF en geef je op.


***

= WWW.LOWLANDS.NL =

Zoekwoorden:

Deel: ' Prijzenfestijn en nieuws over het Lowlands festival '
Lees ook